Neler Yeni

Türki̇ye Eği̇ti̇m Si̇stemi̇ Neden Hala Kali̇tesi̇z

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
Öğretmenlik hakkında konuşulan cehaleti,genellemeyi ve yorumları görünce konu zaten cevaplanmış oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Umut Yıldız
Öğretmenlik hakkında konuşulan cehaleti,genellemeyi ve yorumları görünce konu zaten cevaplanmış oldu.
Evet kral sence peki çoktan sanmıyorum iktidarın değişçeni ama gene sorim sence iktidar değişirse başka birisi gelirse eğitim sistemi düzelme şansı varmı ??

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kral en iyi sen özetlemişin tebrikler
Estağfurullah hocam😁

Hocam söyle düşün sence İngiltere/Fransa vs. Gibi Okumuş Halkımız Olsa Hakkını Savunmayı bilmezlermiyidi sence malum kişiler hakkını savunan insanlar isterler mi??

+Bide adamlar harbi çok zeki ABD gibi yapabilirlerdi daha az ve kolay şeyler öğretebilirlerdi mesela bak ABD derslerin lisede örettikelrini biz orta okulda görüyoruz bizimkiler tam tersi o kadar zor yapmışki sanki japonya dayız 😁 hatta en azından Japonların falan dersleri az yani temel şeyleri görüyolar. Max 8 tane falan dersleri var ama bizde 16 farklı ders var minimum öğrenci hangisine odaklansın Yakında Ultimate 4 Kola dönüşcez 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Umut Yıldız
Estağfurullah hocam😁

Hocam söyle düşün sence İngiltere/Fransa vs. Gibi Okumuş Halkımız Olsa Hakkını Savunmayı bilmezlermiyidi sence malum kişiler hakkını savunan insanlar isterler mi??

+Bide adamlar harbi çok zeki ABD gibi yapabilirlerdi daha az ve kolay şeyler öğretebilirlerdi mesela bak ABD derslerin lisede örettikelrini biz orta okulda görüyoruz bizimkiler tam tersi o kadar zor yapmışki sanki japonya dayız 😁 hatta en azından Japonların falan dersleri az yani temel şeyleri görüyolar. Max 8 tane falan dersleri var ama bizde 16 farklı ders var minimum öğrenci hangisine odaklansın Yakında Ultimate 4 Kola dönüşcez 😂
Kral Finlandiya gibi ülkelere bakarsan çocuklara okulu sevdiriyorlar ama buraya bakarsan çocuklar okula severek gitmiyor tamamen burda iş sahibi olsunlar diye gidiyor çocuklar okula Türkiye de

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kral Finlandiya gibi ülkelere bakarsan çocuklara okulu sevdiriyorlar ama buraya bakarsan çocuklar okula severek gitmiyor tamamen burda iş sahibi olsunlar diye gidiyor çocuklar okula Türkiye de
Hocam fillandiya farklı orayı karıştırmayın orda Nüfus çok az hocam 2 milyon mu ne orda basit ama TR'de 90 milyon falan +10 milyon en az mülteci var ortalama 5-7 milyonu kücük bu yüzden okuyorlar masraflar bir olmuyor

+Genel olarak 1-2 ülke hariç hiç bir ülkede öğrenciler okula gitmeyi sevmez

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
İşçi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Umut Yıldız
Hocam fillandiya farklı orayı karıştırmayın orda Nüfus çok az hocam 2 milyon mu ne orda basit ama TR'de 90 milyon falan +10 milyon en az mülteci var ortalama 5-7 milyonu kücük bu yüzden okuyorlar masraflar bir olmuyor

+Genel olarak 1-2 ülke hariç hiç bir ülkede öğrenciler okula gitmeyi sevmez
Kral bu bı bahane bence bize göre asıl sorunda burda bu nüfus sa göre nasıl daha iyi eğitim vere bilceğimizi veya eğitim nasıl daha iyi hala getire bilcemizi maalesef hiç konuşmuyoruz eliştirdimiz zaman ise görüyorum nüfus muz çok biz nasıl bu eğitim vere biliriz diyoruz ama asıl sorun burda işte hiç çabalamıyoruz hiç denemiyoruz ve hiç eğitim sistemi alakalı sorunları doğru düzgün konuşmuyoruz bile Finlandiyada tamamen Ayn eğitim sistemi uygulamak zorunda değiliz türk halkına nasıl uygun olur değistire bilirizde bari çabılıyalım nasıl bu eğitim sistemi Türkiye deki çocuklara uyguluya biliriz diye umarım anlata bilmişimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom