Neler Yeni

1000mbps 100mbps veriyor

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Saylan
İnternet bağlıyalı 15 gün falan oluyor ilk bağlandığında 800'e kadar rahat hız alıyordum şu an 100'ü geçmiyor.

Ekte bıraktığım resimde Lan 100 sabit gösteriyor sanırım bu olay kabloyla alakalı falan değil Superonline'ın yapması düzeltmesi gereken bir şey değil mi?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7.6 KB · Hit: 24

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
İnternet bağlıyalı 15 gün falan oluyor ilk bağlandığında 800'e kadar rahat hız alıyordum şu an 100'ü geçmiyor.

Ekte bıraktığım resimde Lan 100 sabit gösteriyor sanırım bu olay kabloyla alakalı falan değil Superonline'ın yapması düzeltmesi gereken bir şey değil mi?
Superonline almsaydın keşke vodafone türktelekom varken

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
uğur demirel
Superonline almsaydın keşke vodafone türktelekom varken
superonline kullanıyorum sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

cihaz modeli modem

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Saylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
superonline kullanıyorum sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

cihaz modeli modem
turkcellin getirdiği bir modem zaten ilk başta sorun yoktu bi iki gündür LAN cıkış 100e sabitlenmiş bu superonline ile alakalı bir durum mu onu merak ediyorum

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
uğur demirel
turkcellin getirdiği bir modem zaten ilk başta sorun yoktu bi iki gündür LAN cıkış 100e sabitlenmiş bu superonline ile alakalı bir durum mu onu merak ediyorum
cat 6 kablo kullan bende zte modemi var H3600P V9

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
LAN 1'i deneyebilirsin, ayrıca modem arayüzünden de ayarı olabilir belki. Ama LAN 3'ün 100 Mbps destekleme olasılığı daha yüksek gibi geliyor.

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Saylan
LAN 1'i deneyebilirsin, ayrıca modem arayüzünden de ayarı olabilir belki. Ama LAN 3'ün 100 Mbps destekleme olasılığı daha yüksek gibi geliyor.
lan3 az önce aldım daha önce lan2 kısmındaydı yine aynıydı zaten bi iki önce problem yoktu yeni oldu anlamadım superonline aradığımda direkt kayıt oluşturdular problem gözüküyor diye sanırım superonline ile alakalı bir durum

Top Bottom