Neler Yeni

İşlemci Soğutucu Önerisi

swerve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mertcan Kısrık
Selamlar, toplamak istediğim sisteme f/p bir işlemci soğutucu arıyorum ama bir türlü karar veremedim sizce 1-2k arası en mantıklı ürün hangisi? Fiyat olarak daha fazlasını vermek istemiyorum, sistem için gerek olmadığından sıvı soğutucuda istemiyorum.

Anakart: Asus Prime B650M-K AMD AM5
İşlemci: Ryzen5 7600x
Ekran Kartı: RX 7700 XT
Kasa: Gametech Prime V2

assasin peerles , hava soğutucu daha stabil daha sessiz daha uzun ömürlüdür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, toplamak istediğim sisteme f/p bir işlemci soğutucu arıyorum ama bir türlü karar veremedim sizce 1-2k arası en mantıklı ürün hangisi? Fiyat olarak daha fazlasını vermek istemiyorum, sistem için gerek olmadığından sıvı soğutucuda istemiyorum.

bu da üst modeli fiyatı inmiş 100tl var aralarında alabileceğin en iyi 2-3 hava soğutmadan biri ve diğer rakipleri çok daha pahalı noctua gibi

swerve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mertcan Kısrık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
assasin peerles , hava soğutucu daha stabil daha sessiz daha uzun ömürlüdür
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu da üst modeli fiyatı inmiş 100tl var aralarında alabileceğin en iyi 2-3 hava soğutmadan biri ve diğer rakipleri çok daha pahalı noctua gibi
Teşekkürler hocam, yalnız araştırdığım kadarıyla çok daha uygun fiyatlara 2000rpm soğutucular görmüştüm cfm değerleri belki biraz daha düşük olabilirdi onların tabi. En son şu model çıktı karşıma sizce f/p olarak daha mantıklı olmaz mı? https://www.epey.com/islemci-sogutucu/dark-freezer-x129.html

Bünyamina

80+ Platinum

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf

phantom spirit al geç rahat et

Şu ürünü tercih et.
Yani bu da mis gibi soğutucu tabi ama phantoma parası yetiyorsa 10 sene kullandığında parasını çıkartır zaten belki 5 sene sonra 170 tdp li bir işlemciye de geçebilir

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Ali

swerve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4