Neler Yeni

🔥OKXTR İLK İŞLEME 750TL

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Mustafa
OKXTR ye yeni kaydolan veya kaydolup hiç işlem yapmamış kişiler faydalanabiliyor.

Kayıt olup kampanya sekmesine gidin (Sol üstteki menüden etkinlik merkezi ordan da görülebilir Şimdi $TRUMP Kazan! şeklinde bir etkinlik).

Daha sonra kampanyaya katılın(katıldınız yazısını görmeden işlem yapmayın). Katıldıktan sonra herhangi bir coin alın.

Ödüller şubatın ilk haftasında dağıtılacak yazıyor.

İlk gelen alır mantığı var ne kadar acele ederseniz o kadar iyi.
işlem yapacağımız coinin bi önemi var mı

flamerood

80+

flamerood

80+
havale yapamıyorum hata veriyor en az ne kadar try yatırmam lazım hesaba ya da inceleniyor oludğu içib mi yatırılmıyor
biraz bekleyin arkadaşımda da öyle olmuştu 1 2 saat bekleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
kerem erikci

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
Etkinliğe Katılım Başarısız
Hizmet koşulları gereği bu etkinliğe katılamazsınız. Sorunuz varsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu şekilde hata aliyorum, daha yeni açtım hesabı:/

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kaan y
Etkinliğe Katılım Başarısız
Hizmet koşulları gereği bu etkinliğe katılamazsınız. Sorunuz varsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu şekilde hata aliyorum, daha yeni açtım hesabı:/
ben de aynı hatayı aldım müşteri temsilcisiyle konuştuğumda şartları sağlamadığımı söyledi nedenini ise söylememekte ısrar etti sözleşmeyi atıp gidin okuyun dedi hesabı kapattırdım ben de

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
OKXTR ye yeni kaydolan veya kaydolup hiç işlem yapmamış kişiler faydalanabiliyor.

Kayıt olup kampanya sekmesine gidin (Sol üstteki menüden etkinlik merkezi ordan da görülebilir Şimdi $TRUMP Kazan! şeklinde bir etkinlik).

Daha sonra kampanyaya katılın(katıldınız yazısını görmeden işlem yapmayın). Katıldıktan sonra herhangi bir coin alın.

Ödüller şubatın ilk haftasında dağıtılacak yazıyor.

İlk gelen alır mantığı var ne kadar acele ederseniz o kadar iyi.
para sınırı varmı sadece almış olmamız yeter mi?

flamerood

80+
Top Bottom