Ben sadece yazıcıya o kadar bütçe ayırdım filament için ayrı bütçe ayırdım zatenşahsen o bütçelere çıkmaz, 20 civarına güzel cihazlar var onlardan birini tercih ederdim. Kalan paraylada kendime tecrübe edinmek için filament ve boya satın alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bi tanıdığımda neptune 4 max var, figür yapıp satıyor uzun kullanımda en az sorun çıkartan model diyordu, bide ender v3 kullanıyor galiba ondan emin değilim
O zaman hocam o paralara bambulab lerde güzel, çevremde kullanan vardı ama kendisine ulaşamıyorum, uzun kullanım hakkında bilgim yok o yüzden. Bende bi ara almak istediğim için bu kadar fazla olmasada bilgim varBen sadece yazıcıya o kadar bütçe ayırdım filament için ayrı bütçe ayırdım zaten
Bunuda şunun için yazdım, çoğu marka yd olduğu için ithalatçı garantileri genelde 1 yıl oluyor, 1 yıldan sonra sen uğraşıyorsun her türlü sorunuyla. Bu yüzden ucuz model almak daha mantıklı diye düşünüyorum, bişey olduğunda parçalarındada sorun yaşamazsın en azındanşahsen o bütçelere çıkmaz, 20 civarına güzel cihazlar var onlardan birini tercih ederdim. Kalan paraylada kendime tecrübe edinmek için filament ve boya satın alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bi tanıdığımda neptune 4 max var, figür yapıp satıyor uzun kullanımda en az sorun çıkartan model diyordu, bide ender v3 kullanıyor galiba ondan emin değilim