Neler Yeni

40000 TL Civarı 3D Yazıcı Önerisi

Flutcy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan karakaya
Bütçe
40000
Merhaba maksimum 40000 tl 3d yazıcı önerir misiniz?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
şahsen o bütçelere çıkmaz, 20 civarına güzel cihazlar var onlardan birini tercih ederdim. Kalan paraylada kendime tecrübe edinmek için filament ve boya satın alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bi tanıdığımda neptune 4 max var, figür yapıp satıyor uzun kullanımda en az sorun çıkartan model diyordu, bide ender v3 kullanıyor galiba ondan emin değilim

Flutcy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen o bütçelere çıkmaz, 20 civarına güzel cihazlar var onlardan birini tercih ederdim. Kalan paraylada kendime tecrübe edinmek için filament ve boya satın alırdım

Benim bi tanıdığımda neptune 4 max var, figür yapıp satıyor uzun kullanımda en az sorun çıkartan model diyordu, bide ender v3 kullanıyor galiba ondan emin değilim
Ben sadece yazıcıya o kadar bütçe ayırdım filament için ayrı bütçe ayırdım zaten

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben sadece yazıcıya o kadar bütçe ayırdım filament için ayrı bütçe ayırdım zaten
O zaman hocam o paralara bambulab lerde güzel, çevremde kullanan vardı ama kendisine ulaşamıyorum, uzun kullanım hakkında bilgim yok o yüzden. Bende bi ara almak istediğim için bu kadar fazla olmasada bilgim var

Bunuda şunun için yazdım, çoğu marka yd olduğu için ithalatçı garantileri genelde 1 yıl oluyor, 1 yıldan sonra sen uğraşıyorsun her türlü sorunuyla. Bu yüzden ucuz model almak daha mantıklı diye düşünüyorum, bişey olduğunda parçalarındada sorun yaşamazsın en azından

Yünede o bütçede almak istiyosan 40.000 bütçeye yerinde olsam bunu alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,692
Üyeler
165,711
Son üye
oynaarkadasoynar
Top Bottom