Neler Yeni

Çözüldü✓ Aoc yetkili servis yetersiz mi?

zyraxone

80+
Bu kullanıcının yaşadığı sorun gibi benim de farklı departman diyerek kapattılar.

Monitörü Amazon'dan almıştım ama Amazon'da da ürün desteğine tıkladığımda AOC sitesine yönlendiriyor, orada da telefon numarası yok.

AOC sitesinden bu formu doldurdum: https://tpvcrmplus.my.salesforce-sites.com/Web2Case/WebformAOC?lang=tr-tr

Ve farklı departman diyerek konu kapatıldı.

Anlamadığım, 4 aylık monitör gerçekten bir anda gözümün önünde nasıl bozulabiliyor? Ne yumruk attım ne cihazı temizledim. Bir anda panel arızası oluştu.

Biraz araştırmayla şöyle bir yer buldum fakat mail üzerinden geri dönmediler.

Mail üzerinden dönmedikleri için telefon numaralarını aramayı düşünüyorum. Hangi numarayı aramalıyım?

Daha önce aoc monitörünü garantiye gönderen birileri varsa bilgi verebilir mi?

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Serdar Akyaka
Ben garanti için Tecpro'ya gönderdim. Çağrı merkezini arayabilirsiniz.

444 48 32

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Volkan
Bu kullanıcının yaşadığı sorun gibi benim de farklı departman diyerek kapattılar.

Monitörü Amazon'dan almıştım ama Amazon'da da ürün desteğine tıkladığımda AOC sitesine yönlendiriyor, orada da telefon numarası yok.

AOC sitesinden bu formu doldurdum: https://tpvcrmplus.my.salesforce-sites.com/Web2Case/WebformAOC?lang=tr-tr

Ve farklı departman diyerek konu kapatıldı.

Anlamadığım, 4 aylık monitör gerçekten bir anda gözümün önünde nasıl bozulabiliyor? Ne yumruk attım ne cihazı temizledim. Bir anda panel arızası oluştu.

Biraz araştırmayla şöyle bir yer buldum fakat mail üzerinden geri dönmediler.

Mail üzerinden dönmedikleri için telefon numaralarını aramayı düşünüyorum. Hangi numarayı aramalıyım?

Daha önce aoc monitörünü garantiye gönderen birileri varsa bilgi verebilir mi?
Ben itopyadan aldım aoc bir ölü pixel ve pivotta boşta vida vardım kargoladım ertesi gün ellerine ulaştı 1 2 saat sonrada tekrar sıfırını kargoya verdiler ben memnun kalmıştım aoc servisinden aslında

Top Bottom