Neler Yeni

QCY HT08 Melobuds Pro Alınır mı ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
Bu fiyatlarda bir bluetooth kulaklık arıyordum karşıma bu ürün çıktı , baya da methedilmiş güzel bir ürüne benziyor. Sizce alınır mı ? Kullanan arkadaşlar var mı ?
Genelde bass ağırlıklı kulaklıklar seviyorum , bunun bass performansı orta şekermiş , işimi görür diye düşündüm , daha ucuza kulaklıklar da kullandım onlardan biraz iyi de olsa yeter. 3 veya 6 taksitle alacağım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Perfectshot06 hocam senin yorumun ne bu ürün hakkında ?

Sipahi06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih YILMAZER

Videoyu izlersen eğer kararını verebilirsin. Bence alınır.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
Kral aldin mi onerir misin buds fe ve bunu düşünüyorum ama karar veremedim
Aldım hocam memnunum üründen , ANC si baya memnun etti beni metroda çok işe yarıyor. Ses performansı güzel , eksi diyebileceğim tarafı uygulamasındaki çeviriler çok kötü , kutusunun sarjı biraz hızlı bitiyor. Bu fiyata ldac ve hi res olması güzel , telefonun ldac destekliyorsa baya fp ürün.

Kral aldin mi onerir misin buds fe ve bunu düşünüyorum ama karar veremedim
Birde telefonumda çok kısa bağlantı kopukluğu olup gelebiliyor (1 saniyeden az) , ama ben baya eski bir telefon kullanıyorum bt sürümü de baya eski , muhtemelen benim telefondan kaynaklı , tablet ve bilgisayarda yaşamadım bu durumu.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Aldım hocam memnunum üründen , ANC si baya memnun etti beni metroda çok işe yarıyor. Ses performansı güzel , eksi diyebileceğim tarafı uygulamasındaki çeviriler çok kötü , kutusunun sarjı biraz hızlı bitiyor. Bu fiyata ldac ve hi res olması güzel , telefonun ldac destekliyorsa baya fp ürün.

Birde telefonumda çok kısa bağlantı kopukluğu olup gelebiliyor (1 saniyeden az) , ama ben baya eski bir telefon kullanıyorum bt sürümü de baya eski , muhtemelen benim telefondan kaynaklı , tablet ve bilgisayarda yaşamadım bu durumu.
Telefonun Idac destekliyorsa derken hocam fransizim biraz bu konulara kusura bakma. S23ultra var bende bass vurmasi önemli benim icin. Buds fe de fena degil ama cok yorum yok bunu baya ovmusler. Eski kulaklığım qcy ailypods idi tekini kaybettim uygumamaya falan hakkmim o yuzden sorun olmaz sanirkm

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
Telefonun Idac destekliyorsa derken hocam fransizim biraz bu konulara kusura bakma. S23ultra var bende bass vurmasi önemli benim icin. Buds fe de fena degil ama cok yorum yok bunu baya ovmusler. Eski kulaklığım qcy ailypods idi tekini kaybettim uygumamaya falan hakkmim o yuzden sorun olmaz sanirkm
ldac ses teknolojisi hocam , telefonun destekliyordur muhtemelen. Bende bass beklentisi olan biri olarak aldım , yüksek ses seviyesinde bass lar idare eder , mükemmel değil ama iş görür yani vuruyor. Ekolayzır ayarı yapmayı biliyorsan daha da güzelleştirebilirisin. Dokunmatik özelleştirme seçenekleri oldukça güzel. Bu fiyata bence alınır , sırf marka diye fazla para dökmeye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,595
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian