Neler Yeni

250-350binlik araç önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan
arkadaslar ehliyeti yeni aldım pederde 250 350 lik biseyler bakalım dedi bu fiyata ne önerirsiniz arada sanayiden çıksak kafi ,manuel ve 1.4 1.6 tercihimdir

eneskaya6

80+ Silver
valla senin yerinde olsam 250/300 araba alacağıma altın alırım. Niye diyeceksin o araba sana hem masraf cıkaracak 3/5 hem 1 sene sonra yine aynı parayken altın %50/55 artmış oluyor. Zorunlu ihtiyaçın yoksa ileriye dönük yatirim yapabilirsin

Ysuflix

80+ Gold
Araba piyasası fixlendi artık çok değişimlere giriceğini sanmam paranı arttırmaya yönelik yatırıma girsen daha iyi olur bence

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
valla senin yerinde olsam 250/300 araba alacağıma altın alırım. Niye diyeceksin o araba sana hem masraf cıkaracak 3/5 hem 1 sene sonra yine aynı parayken altın %50/55 artmış oluyor. Zorunlu ihtiyaçın yoksa ileriye dönük yatirim yapabilirsin
Bi senede altında %50-%55 artış olmaz. Ayrica araba ihtiyaçsa araba daha mantikli altin seni bi yerden bi yere goturmez. Belki kâr etmez ama işini gorur sonucta

Ysuflix

80+ Gold
İlla araba dersen ford fiesta van 2 kapılılar var 1.4 dizel az yakar çok sorunlu da değil o paralara bulabilirsin

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Ayrica r19 - clio - tempra bakabilirsin f/p araclar. Clio daha mantikli aralarindan bana kalırsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica r19 - clio - tempra bakabilirsin f/p araclar. Clio daha mantikli aralarindan bana kalırsa
Cliodan kastim bu kasa https://shbd.io/s/w7zbwvWN
Benzinli ve klima(alize) olan paket tavsiyemdir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,255
İsim
.
arkadaslar ehliyeti yeni aldım pederde 250 350 lik biseyler bakalım dedi bu fiyata ne önerirsiniz arada sanayiden çıksak kafi ,manuel ve 1.4 1.6 tercihimdir
Reis tofaşlar o paralara yükselti hiç araba almanya niyetlenme sigortasıydı benziniydi kaskosuydu olduğu gibi zarar o bütçe için.
Git yatırım yap paranı topla sonra bak.Ulaşım için illa lazımsa git 50 lik ayağını yerden kesecek bir motor al yeter.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Reis tofaşlar o paralara yükselti hiç araba almanya niyetlenme sigortasıydı benziniydi kaskosuydu olduğu gibi zarar o bütçe için.
Git yatırım yap paranı topla sonra bak.Ulaşım için illa lazımsa git 50 lik ayağını yerden kesecek bir motor al yeter.
Suan oyle degil piyasa. Tamam cok temiz bi tofas istersen o fiyata çıkabilir ama ayagimi yerden kessin dersen bu fiyatlarin yarisina alabilirsin. Evet ilk araba icin sigorta biraz tutar ayrica mtv vs de var ama kasko yapacagini sanmiyorum bu butcelerde

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende 1.3 multijet albea var 35 günlükte oğlum oldu ona rağmen keşke araba almasaydım dediğim günler oluyor durdugu yerde masraf. Ama işin olunca güzel oluyor iyiki almışım diyorsun. 1 depo fullemek 2500tl öyle düşün.

eneskaya6

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Bi senede altında %50-%55 artış olmaz. Ayrica araba ihtiyaçsa araba daha mantikli altin seni bi yerden bi yere goturmez. Belki kâr etmez ama işini gorur sonucta
şu forumda bi bok biliyormuş gibi konusup bi bok bilmeyenler bi bitmedi ya
Evet %50/55 artmadı %60 ARTTI
IMG_3879.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

350bine dandik bi araba alacağına 1 sene bekle en kötu paran 500/550 olur. Extra masrafta yapmış olmazsın. sigorta 10k her ay 2k benzin harcasan yılda 24k yapar bakımı olacak 3/4k illa arada sana 3/5 masrafta cıkarır arabasız yaparım dersen yatırım yap 1-2 sene sonra eli yuzu duzgun golf molf alırsın daha cok tadını cıkarırsın

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,255
İsim
.
Suan oyle degil piyasa. Tamam cok temiz bi tofas istersen o fiyata çıkabilir ama ayagimi yerden kessin dersen bu fiyatlarin yarisina alabilirsin. Evet ilk araba icin sigorta biraz tutar ayrica mtv vs de var ama kasko yapacagini sanmiyorum bu butcelerde
Yine gereksiz olur hocam arkadaş için çoluğu çocuğu vardır neyse deriz ama yok.
O paralara alacağın tofaş uğraştırır kral yine masraf edersin her türlü.
Kasko mecbur yapacak hadi gitti bir range rover a mercedes e pahalı bir arabaya çarptı o zaman ne olacak ?
Hem kendi arabası yanar hemde çarptığı aracı yaptırmak zorunda kalır bir range farı olmuş 100K en basitinden.
Duruma göre alınır mecbursa kimseyi hor görmüyorum asla ama arkadaşın bir zorunluluğu yok gibi.
Yani neresinden tutarsan tut elinde kalıyor bu bütçede tercih edeceğin araba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan
Yine gereksiz olur hocam arkadaş için çoluğu çocuğu vardır neyse deriz ama yok.
O paralara alacağın tofaş uğraştırır kral yine masraf edersin her türlü.
Kasko mecbur yapacak hadi gitti bir range rover a mercedes e pahalı bir arabaya çarptı o zaman ne olacak ?
Hem kendi arabası yanar hemde çarptığı aracı yaptırmak zorunda kalır bir range farı olmuş 100K en basitinden.
Duruma göre alınır mecbursa kimseyi hor görmüyorum asla ama arkadaşın bir zorunluluğu yok gibi.
Yani neresinden tutarsan tut elinde kalıyor bu bütçede tercih edeceğin araba.
hocam aslında a dan b ye gitsem yeterlidir benim için bizde fiesta var ama peder hem calisiyor hemde taga cikiyor o yuzden araba bana pek kalmayacak gibi ayağımı yerden kesse yeterlidir sonuçta masraflarını şuan ben ödemiycem yks hazırlanıyom zaten yazın çalışır yükseltirim gibisinden düşündüm

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,255
İsim
.
hocam aslında a dan b ye gitsem yeterlidir benim için bizde fiesta var ama peder hem calisiyor hemde taga cikiyor o yuzden araba bana pek kalmayacak gibi ayağımı yerden kesse yeterlidir sonuçta masraflarını şuan ben ödemiycem yks hazırlanıyom zaten yazın çalışır yükseltirim gibisinden düşündüm
Sen ödemeyeceksin baban ödeyecek adamada yazık kral boşver YKS ye hazırlan yazın çalış eli yüzü düzgün birşeyler bakarsın.

Top Bottom