Hocam sanırsam bildiğimiz kule tipleri benim kasaya sığmıyor240 Sıvı almak yerine kule alabilirsin daha çok performans alırsın emin ol
ryzen 5 7500f benim için hem görünüş önemli hem de kasaya sığmıyor yanlış bakmadıysam.İşlemcin ne ve görünüş önemli değilse kule tipi alabilirsinki bazı kule tipleride güzel gösteriyor kötüde değil ben
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB kullanıyorum gayet güzel duruyo performansıda çok iyi
kasanın linkini atar mısın?Hocam sanırsam bildiğimiz kule tipleri benim kasaya sığmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 7500f benim için hem görünüş önemli hem de kasaya sığmıyor yanlış bakmadıysam.
https://www.antec.com/product/case/nx291 kasa bu. Mal gibi çok soruşturmadan bir sistem aldım. Ekran kartı gibi şeyleri pahalı tutup psu ve kasa gibi şeyler kalitesiz seçilmiş sanırsam fiyat düşük tutulsun diye bende bilmiyordum.kasanın linkini atar mısın?
Hocam kasanın max cpu hava soğutucu yükseliği 155 mm diyor söylediğim soğutucununda boyu 155 mmhttps://www.antec.com/product/case/nx291 kasa bu. Mal gibi çok soruşturmadan bir sistem aldım. Ekran kartı gibi şeyleri pahalı tutup psu ve kasa gibi şeyler kalitesiz seçilmiş sanırsam fiyat düşük tutulsun diye bende bilmiyordum.
ben olsam bu riske girmezdim hocam ya siz?Hocam kasanın max cpu hava soğutucu yükseliği 155 mm diyor söylediğim soğutucununda boyu 155 mm
Performans yönünde hangisi iyi peki?Hocam kasanın max cpu hava soğutucu yükseliği 155 mm diyor söylediğim soğutucununda boyu 155 mm
Ben de öyle düşündüm.ben olsam bu riske girmezdim hocam ya siz?
Bencede riske girmeye gerek yok para sıkıntı değilse Sıvı soğutma al geç ama tabii ki performans olarak kule tipi daha iyi performans verir fakat bu da sıvı soğutma kötü demek olmuyorben olsam bu riske girmezdim hocam ya siz?
hocam aktif olarak kullanıyorum ama almadan önce ekran yazılımının kronik olarak sıkıntılı olduğunu bilmeni isterim sorunu çözene kadar aklım cıktı en son format attım düzeldi bilmeni isterimbaşlıktada gördüğünüz gibi bu soğutucu alınır mı?