Driverleri indirmeniz gerekiyor ilk önces
Biosu güncellemeyim mi yada ekran kartı driverları falanGönlünce kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürücüleri kurulu gelecek. Onu bunu dinleyip aptalca bir şey yapma.
Hayır.Biosu güncellemeyim mi yada ekran kartı driverları falan
Biosu güncellemeyin riske değmez gerek yok siz sadece driverlarınızı kurun düzgünce ve ramler bazen ddr4 se 2600 de filan çalışabiliyor kontrol edersiniz anakarttan onu 3200 çıkartın.Eski bios sorun çıkartır diyorlar ama
Ne riski var ki?Biosu güncellemeyin riske değmez gerek yok siz sadece driverlarınızı kurun düzgünce ve ramler bazen ddr4 se 2600 de filan çalışabiliyor kontrol edersiniz anakarttan onu 3200 çıkartın.
eğer bios güncellemesi yaptığınız zaman elektirikler giderse sistem kullanılmaz hale geliyor diye biliyorum hocam.Ne riski var ki?
Bios güncellenirken elektrik kesintisi olursa Ankart kullanılmaz hale gelir. Riski almak senin elinde. Ben daha yeni güncelledim burada çok kesinti olmadığı için. Bios sürümü 1+ yıldan fazlaysa güncellemek önemli diye düşünüyorum ben.Ne riski var ki?
Anakart yanıyor giderse onu biliyorumda bios herkes yapın diyoreğer bios güncellemesi yaptığınız zaman elektirikler giderse sistem kullanılmaz hale geliyor diye biliyorum hocam.
Gitmez bence ya sanmıyorumBios güncellenirken elektrik kesintisi olursa Ankart kullanılmaz hale gelir. Riski almak senin elinde. Ben daha yeni güncelledim burada çok kesinti olmadığı için. Bios sürümü 1+ yıldan fazlaysa güncellemek önemli diye düşünüyorum ben.
Anakartınızdan belki diğer bileşenleride yakabilirsiniz.Anakart yanıyor giderse onu biliyorumda bios herkes yapın diyor