Neler Yeni

SteelSeries Arctis Nova 7P Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Outle

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Aynı kulaklığı kullanıyorum ama sanki daha iyi tercihler var gibi geliyor bana
Ses seviyesi bana yeterli gelmedi açıkçası arada bir kısılıyor arada bir çok fazla oluyor falan bir garip
Sonar aman aman bir işe yaramıyor
Ses kasma konusunda evet iyi fakat yani ben bundan önce HS70 Pro kullanıyordum onunla arasında aman aman bir fark var kesinlikle diyemem yani
Başka kulaklıklara bakabilirsiniz HS80 gibi

G4ll4NT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yahya Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses seviyesi bana yeterli gelmedi açıkçası arada bir kısılıyor arada bir çok fazla oluyor falan bir garip
Ses kasma konusunda evet iyi fakat yani ben bundan önce HS70 Pro kullanıyordum onunla arasında aman aman bir fark var kesinlikle diyemem yani
Başka kulaklıklara bakabilirsiniz
önerdiğiniz diğer kulaklıklar fiyat açısından çok yüksek arada dağlar kadar fark var.

quartle

80+ Gold
steelseries kulaklıkları hiç beğenmiyorum ben özellikle ses kasma konusunda kötüler

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager

diconfine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Bal
SteelSeries nova pro kullanıyorum eğer üst seviye SteelSeries kulaklık alırsan memnun kalırsın kesinlikle parasını hak eden kulaklıklar ama alt seviyelerde daha fiyat performans kulaklıklar var. Eğer acelen yoksa ve kablolu kullanırım diyorsan SteelSeries nova pro kablolular 5k civarına düşüyor bir ara 4.5k ya kadar düşmüştü onları kovalayabilirsin

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
can
Başka kulaklıklara bakabilirsiniz HS80 gibi
sizdeki problem çoğu kişide var hocam sorun sonardan kaynaklı uygulama bozuyor kulaklığın desibelini bazen dediğiniz gibi cok kısık oluyor bazende ses o kadar yükseliyor ki neredeyse sürücüleri patlatacak kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,177
Üyeler
167,268
Son üye
dmryskuup
Top Bottom