https://www.ciceksepeti.com/steelse...kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-outle-kcm72302392 bu kulaklığı almayı düşünüyorum fiyat baya ucuz geldi alnırmı bu fiyat bandına başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?
önerdiğiniz diğer kulaklıklar fiyat açısından çok yüksek arada dağlar kadar fark var.Aynı kulaklığı kullanıyorum ama sanki daha iyi tercihler var gibi geliyor bana
Ses seviyesi bana yeterli gelmedi açıkçası arada bir kısılıyor arada bir çok fazla oluyor falan bir garip
Sonar aman aman bir işe yaramıyor
Ses kasma konusunda evet iyi fakat yani ben bundan önce HS70 Pro kullanıyordum onunla arasında aman aman bir fark var kesinlikle diyemem yani
Başka kulaklıklara bakabilirsiniz
Kulaklık önermedim ki?önerdiğiniz diğer kulaklıklar fiyat açısından çok yüksek arada dağlar kadar fark var.
sizdeki problem çoğu kişide var hocam sorun sonardan kaynaklı uygulama bozuyor kulaklığın desibelini bazen dediğiniz gibi cok kısık oluyor bazende ses o kadar yükseliyor ki neredeyse sürücüleri patlatacak kadarAynı kulaklığı kullanıyorum ama sanki daha iyi tercihler var gibi geliyor bana
Ses seviyesi bana yeterli gelmedi açıkçası arada bir kısılıyor arada bir çok fazla oluyor falan bir garip
Sonar aman aman bir işe yaramıyor
Ses kasma konusunda evet iyi fakat yani ben bundan önce HS70 Pro kullanıyordum onunla arasında aman aman bir fark var kesinlikle diyemem yani
Başka kulaklıklara bakabilirsiniz HS80 gibi