Link var mı hocam en ucuz nerdeyseVxe r1 bakabilirsin
Hocam temuya pek güvenemiyorum güvenmeli miyim? Ve 477tl olanı göremedim
Ben temudan aldım güvenebilirsin. Sorunsuz geliyor. Beyaz olanın üstüne 2 kez tıklaHocam temuya pek güvenemiyorum güvenmeli miyim? Ve 477tl olanı göremedim
Hocam bide bu wireless dimi 65 saat falan yazıyodaBen temudan aldım güvenebilirsin. Sorunsuz geliyor. Beyaz olanın üstüne 2 kez tıkla
Hocam bide bu wireless dimi 65 saat falan yazıyoda
Wireless aynen. İstersen bluetoothta var. Alalı 2 gün oluyor daha şarj ihityacı duymadım.Hocam bide bu wireless dimi 65 saat falan yazıyoda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergisi de var bununHocam bide bu wireless dimi 65 saat falan yazıyoda
Altında vergi yok yazıyor amaVergisi de var bunun
He güzel o zaman wirelesslae pilli oluyordu sanırım pilleri nerden bulabilirim bideWireless aynen. İstersen bluetoothta var. Alalı 2 gün oluyor daha şarj ihityacı duymadım.
Uygulamayı indirip giriş yap
Bu arada giriş yaptım fiyatı daha da arttı yani uygulamayı yükleyipHocam bide bu wireless dimi 65 saat falan yazıyoda
Maalesef hocam Max 1200 oda zorla1400 e çıkarsan z1 oneririm kablosuz
Furylevel z1 biraz bütçenizi aşar ama üzmez diye tahmin ediyorum. Temudan ajazz 159 pro aldım bozuk yolladılar onun dışında güvenilirdir temu alabilirsiniz.Wireless olsun mümkünse 1200e falan kadar çıkabilirim Bluetooth olmasın çünkü çalışmıyot Bilgisayarımds ve kesinlikle beyaz olsun bu özelliklerde bir mouse var mıdır