Google sonra gizlilik reklamlar görürsünsağol aga çok açıklayıcı oldu
Dock'un içinde 8k alıcı gömülüBen de o satıcıdan aldım. 8k alıcı şarj cihazında mı oluyor. Eğer öyleyse iptal edicem.Bu satıcıdan alanların resimli yorumlarına baktım. Hepsinde şarj cihazı vardı.
ben hayattan soğudum kaç kez olmadı en son 3 kez oldu sırayla 35tl 70 ve yine 70tl kupon verdi
Dock'un içinde 8k alıcı gömülü
Hocam bu videoda şöyle bi sıkıntı var, video başında siparişi gösterdiği görselde ürünün fiyatı 1049 TLbence içinden çıkıyor, o başlık hatalı. youtubede incelemelere bakıyordum da, hepsinde kutudan çıkıyor. mesela şu vereceğim inceleme videosunun altında açıklama kısmında ürünü satın aldığım link diye eklemiş ve linke tıkladığında "şarj istasyonu dahil değil" yazan ürününe gidiyor. siz de bakabilirsiniz.
altındaki link de şu
yt bir sürümde dongle yeri vardı ama içi boştu. belki şarj olmadan dongle ile geliyordur. Sşarj etmeyi Type-C üzerinden yapıyordur. veya direkt olması gerektiği gibi gelecektirKupon kullanmıyorsun hocam, direkt ürün fiyatı 104 tl ye düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8közünürlük diyor bizim aldığımı,da ama iarj cihazı yok diyor, anladığım kadarıyla 8k manyetik var, yani dock, ama olmayan ne onu anlamadım.
Hocam ben de o satıcıdan aldım. Yani 1075 tl olan.Satıcısı ajazz olmayan.Yorumlarda alanlar 8k hızı almışlar.O zaman dock geliyor. Şarj cihazı olmasada olur. Type c ile şarj ederiz ama 8k lık dock yoksa iptal ederim sparişi.Ama resimli yorumlarda şarj cihazı çıkmış içinden.Kupon kullanmıyorsun hocam, direkt ürün fiyatı 104 tl ye düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8közünürlük diyor bizim aldığımı,da ama iarj cihazı yok diyor, anladığım kadarıyla 8k manyetik var, yani dock, ama olmayan ne onu anlamadım.
yt bir sürümde dongle yeri vardı ama içi boştu. belki şarj olmadan dongle ile geliyordur. Sşarj etmeyi Type-C üzerinden yapıyordur. veya direkt olması gerektiği gibi gelecektir
Hocam ben de o satıcıdan aldım. Yani 1075 tl olan.Satıcısı ajazz olmayan.Yorumlarda alanlar 8k hızı almışlar.O zaman dock geliyor. Şarj cihazı olmasada olur. Type c ile şarj ederiz ama 8k lık dock yoksa iptal ederim sparişi.Ama resimli yorumlarda şarj cihazı çıkmış içinden.
gelince görürüz artık yapacak bir şey yokMantıken şöyle, ajazz satıcısındaki ürünün fiyatta aynı, dongle sız satıyorlarsa fiyatının düşük olması gerek diye düşünüyorum.