Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

forza11

80+ Bronze
Kampanya 31 ocak gecesine kadar geçerli ve ne fazla indirim 1000 tl olabiliyor.
İyzico sitesine ya da uygulamaya üyelik açıp ödemeyi oradan yapıyorsunuz.

www.gaming.gen.tr

GÜNCELLEME
pckolik.com da iyzico ile ödeme seçeneği çıkmıyormuş

GÜNCELLEME 2
İYZİCO hesabına gelen parayı eft olarak alamıyorsunuz ama sanal iyzico kart oluşturarak her yerde kullanabilirsiniz. Normal kredi kartı gibi çalışıyormuş.

Elektronik Alışverişini iyzico ile Öde,
%20 İndirim Kazan!

geçerli mağazalar

Samsung
Wraith
Gaming.gen.tr
Alfa Bilgisayar
Pc Kolik
Babur Tech
Zio Gaming
Mahmutoğlu
Sennheiser
Syd
Mini Öde
Qp
Anonymous
Bestech
Rampage
Havit Store
Hb Bilişim
Hp
Huawei
Ouno
Robotus
Mbx Bilişim
Kirala Bunu
Notespare
Fuchsia
Turgame
Perdigital
Tees

Kampanya Koşulları ve Genel Bilgiler
Kampanya 14.01.2025 - 31.01.2025 23:59:59 tarihleri arasında seçili mağazalardan “iyzico ile Öde” üzerinden yapılacak alışverişlerin %20 tutarında TL kazanımı şeklindedir.
Kullanıcının alışverişini tamamlamadan önce iyzico uygulamasına giriş yaparak ''Keşfet'' menüsünden kampanyaya katılması gerekmektedir.
Kampanya kapsamında bir müşterinin kazanabileceği maksimum indirim tutarı 1.000 TL ile sınırlıdır. (Örneğin; ödeme tutarı 4.000 TL ise %20 tutarı olan 800 TL kazanılırken, ödeme tutarı 10.000 TL olduğunda maksimum limit dikkate alınarak 1.000 TL kazanılır.)
Kampanya periyodu boyunca müşteri başına 1 kazanım hakkı mevcuttur.
Kampanyadan, kampanya dönemi boyunca iyzico ile Öde üzerinden yeni üye olarak veya halihazırda iyzico üyesi olup ödemesini tamamlayan her bireysel müşteri bir kez faydalanabilir.
Kampanya katılımı ilk 10.000 kişi ile sınırlıdır.
İndirim tutarı “iyzico ile Öde” üzerinden ödemenin gerçekleştirildiği aynı gün içerisinde iyzico bakiyesine iade edilmesi suretiyle gerçekleştirilir ve müşteri bilgilendirilir. iyzico uygulamasından hediye bakiye tutarı kontrol edilebilir ve kullanılabilir. Telefonunuzun uygulama merkezine (App Store, Google Play vb.) girerek iyzico uygulamasını indirebilirsiniz.
iyzico kampanyayı bitiş süresinden önce bitirme hakkına sahiptir.
Taksitli ve peşin işlemler kampanyaya dahildir. Ödül kazanmaya hak kazanan işlemlerin iptal veya iadesi durumunda hediye edilmiş bakiye geri alınır ve tekrar kampanyaya katılınamaz.
iyzico kampanya koşullarında değişiklik yapma haklarını saklı tutar.

Son düzenleme:

Fodbrok

80+
Kampanyanın geçerli olduğu mağazalar internet sitesinde farklı, uygulamanın içerisinde farklı gözüküyor. Pckolikte iyzico ile öde seçeneği yok mesela

forza11

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kampanyanın geçerli olduğu mağazalar internet sitesinde farklı, uygulamanın içerisinde farklı gözüküyor. Pckolikte iyzico ile öde seçeneği yok mesela
eskiden vardı, muhtemelen siteyi yenileyince kaldırmışlardır.

en sağlıklısı uygulamadan bakmak. güncel bilgi orada olur

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hakan Yivus
Aslında yeni sistemim için ssd alacaktım, ortalama 5000₺ civarında bir ssd alırsam güzel olabilir.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
baba merhaba
hediye gelen para(iyzico bakiye puan) eft transfer olmuyor haberiniz olsun. iyzico ödeme kabul eden satıcılardan ürün almak zorunda kalıyorsunuz. dün 5klık bi ürün aldım gelen 1k para eft yapamadım kendime (iptal ettim, benim için anlamı yok puanın):) %20 max 1k olduğuna göre gamingen den kule tipi veya 500gb ssd alınabilir

mert13377

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Mert
hediye gelen para eft transfer olmuyor haberiniz olsun. iyzico ödeme kabul eden satıcılardan ürün almak zorunda kalıyorsunuz. dün 5klık bi ürün aldım gelen 1k para eft yapamadım kendime (iptal ettim, benim için anlamı yok puanın):) %20 max 1k olduğuna göre gamingen den kule tipi veya 500gb ssd alınabilir
Istanbulkart ile parayi alabiliyorsunuz banka hesabiniza.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,968
İsim
Orkun
Pckolik den bir monitör alayım dedim üye oldum iyzico ya ama dediğiniz gibi iyzico ile öde seçeneği yok. Sanal kart oluşturdum, bakiye yükleyip bu karta alsam geçerli olur mu?

Fodbrok

80+
Pckolik den bir monitör alayım dedim üye oldum iyzico ya ama dediğiniz gibi iyzico ile öde seçeneği yok. Sanal kart oluşturdum, bakiye yükleyip bu karta alsam geçerli olur mu?
Müşteri hizmetlerine sordum sadece "iyzico ile öde" adımı seçildiğinde kampanyaya dahil ediyormuş.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
hediye gelen para(iyzico bakiye puan) eft transfer olmuyor haberiniz olsun. iyzico ödeme kabul eden satıcılardan ürün almak zorunda kalıyorsunuz. dün 5klık bi ürün aldım gelen 1k para eft yapamadım kendime (iptal ettim, benim için anlamı yok puanın):) %20 max 1k olduğuna göre gamingen den kule tipi veya 500gb ssd alınabilir
Hocam sanal iyzico kart oluşturarak her yerde kullanabilirsiniz parayı normal kart bilgileriyle.

KeyN_N

80+
Sanal kart oluşturursanız Nays gibi uygulamalar hariç her yerde harcayabiliyorsunuz. İyzico ile öde seçeneği olmak zorunda değil.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
baba merhaba
Sanal kart oluşturursanız Nays gibi uygulamalar hariç her yerde harcayabiliyorsunuz. İyzico ile öde seçeneği olmak zorunda değil.
mantıklı hocam benim aklıma gelmedi o olay fakat yine de iade para veriyorlarsa da para transfer edebilmeliyiz diye düşünüyorum. illa harcamanı istiyorlar.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
mantıklı hocam benim aklıma gelmedi o olay fakat yine de iade para veriyorlarsa da para transfer edebilmeliyiz diye düşünüyorum. illa harcamanı istiyorlar.
Şartlar altında yazıyor zaten iyzico bakiye olarak verdiklerini. Bence nasıl verdikleri çokta önemli değil sonuçta her türlü harcamanızı yapabiliyorsunuz. Eve yemek söylemek isteseniz söylersiniz bir şey almak isteseniz alırsınız vs

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre
İyzico nun olayı ne biri kısaca açıklayabilir mi?

Top Bottom