Tek bira içeceksen ne manası var.5 tane alsan 10 lira kâr dan 50 lira yapar.10 lira daha ekle bi bira daha al.Bremenden aşağı bira içilmez. He Bremene o parayı verene kadar 10 lira daha koyup Efes malt alırım. Ucuz etin yahnisi yenmez
kardeşim zevk meselesi tamamen. bana göre yemekle falan çok güzel akıp gidiyor.bira içilir mi laa çok kötü kokusu ve tadı
öyle hatta oda arkadaşım su niyetine içiyo ve tadını aşırı beğeniyorkardeşim zevk meselesi tamamen. bana göre yemekle falan çok güzel akıp gidiyor.
İyi bira içmek var kötü bira içmek var şimdi sırf bir tane fazladan içeyim diye niye kötü bira içeyimTek bira içeceksen ne manası var.5 tane alsan 10 lira kâr dan 50 lira yapar.10 lira daha ekle bi bira daha al.
Tadı tuzu boşver dayı 100 lira biramı olur.Eskiden para bulunca viski votka içiyoduk şimdi bira içiyoruz.Şaraba başladım ben sonumuz hayırlı olsun.bira içilir mi laa çok kötü kokusu ve tadı
Keyfine içiyorsan kıy paraya 150 liraya heiniken iç ne işin var efes maltla abi.İyi bira içmek var kötü bira içmek var şimdi sırf bir tane fazladan içeyim diye niye kötü bira içeyim
Efes Malt bence 10/10 biraTadı tuzu boşver dayı 100 lira biramı olur.Eskiden para bulunca viski votka içiyoduk şimdi bira içiyoruz.Şaraba başladım ben sonumuz hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keyfine içiyorsan kıy paraya 150 liraya heiniken iç ne işin var efes maltla abi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçimi de dökeyim ayrıca böyle ülkenin tıpasını titretiyim eridik bittik yok olduk.Ben sigara başladığımda Marlboro red içiyordum şuan Camel Black içiyorum ve kırmızı biricik tüketiyorum.Gerçekten yazık hünah