Neler Yeni

Ucuz ama güzel bira önerisi

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berkant Mercan
Bramen şişeyi kesinlikle tavsiye ederim. Normalde hep Bomonti içiyordum, ancak arkadaşım 'O pahalı, Bramen dene' dedi. Deneyeyim dedim ve neredeyse tatları aynı. Bramen, çok az daha sulu gibi geldi ama artık Bramen şişeyi tercih ediyorum.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Dalga geçecekseniz ama uzun aradan sonra efes tombul içtim gerçekten güzel bira.Bana mı güzel geldi bilmiyorum ama bir deneyin.Onun dışında bomonti veya carlsberg(Şişesi değiştikten sonra çok kötü oldu ama idare eder)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bremenden aşağı bira içilmez. He Bremene o parayı verene kadar 10 lira daha koyup Efes malt alırım. Ucuz etin yahnisi yenmez

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Bremenden aşağı bira içilmez. He Bremene o parayı verene kadar 10 lira daha koyup Efes malt alırım. Ucuz etin yahnisi yenmez
Tek bira içeceksen ne manası var.5 tane alsan 10 lira kâr dan 50 lira yapar.10 lira daha ekle bi bira daha al.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,507
İsim
Lokman Doğan
bira içilir mi laa çok kötü kokusu ve tadı

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,082
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
bremen bira değil. gerçek içici bilir bu defiğimi. "tadı bomonti ile aynı, şu ile aynı" diyenler muhtemelen 2-3 aydır bira içiyor...

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,507
İsim
Lokman Doğan

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tek bira içeceksen ne manası var.5 tane alsan 10 lira kâr dan 50 lira yapar.10 lira daha ekle bi bira daha al.
İyi bira içmek var kötü bira içmek var şimdi sırf bir tane fazladan içeyim diye niye kötü bira içeyim 😂

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
bira içilir mi laa çok kötü kokusu ve tadı
Tadı tuzu boşver dayı 100 lira biramı olur.Eskiden para bulunca viski votka içiyoduk şimdi bira içiyoruz.Şaraba başladım ben sonumuz hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bira içmek var kötü bira içmek var şimdi sırf bir tane fazladan içeyim diye niye kötü bira içeyim 😂
Keyfine içiyorsan kıy paraya 150 liraya heiniken iç ne işin var efes maltla abi.

İçimi de dökeyim ayrıca böyle ülkenin tıpasını titretiyim eridik bittik yok olduk.Ben sigara başladığımda Marlboro red içiyordum şuan Camel Black içiyorum ve kırmızı biricik tüketiyorum.Gerçekten yazık hünah

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tadı tuzu boşver dayı 100 lira biramı olur.Eskiden para bulunca viski votka içiyoduk şimdi bira içiyoruz.Şaraba başladım ben sonumuz hayırlı olsun.

Keyfine içiyorsan kıy paraya 150 liraya heiniken iç ne işin var efes maltla abi.

İçimi de dökeyim ayrıca böyle ülkenin tıpasını titretiyim eridik bittik yok olduk.Ben sigara başladığımda Marlboro red içiyordum şuan Camel Black içiyorum ve kırmızı biricik tüketiyorum.Gerçekten yazık hünah
Efes Malt bence 10/10 bira

Top Bottom