Neler Yeni

Monitörü daha akıcı hale getirmek

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bivizy
1-2 senedir 270 hz monitör kullanıyorum. Akıcı geliyor ama bazen sanki o akıcılığı kaybediyor. V-sync tarzı ayarlar gecikme yapıyor, bunu biliyorum. Fazla fps almak ise input lagı azaltıyor. Peki ya oyun içinden aldığım fpsi monitörü hzsine göre sabitlesem, iyi olur mu? İnput lag artar mı? Cs oynayanlar böyle sabitleme yapıyordu. Cevaplarinizi bekliyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1-2 senedir 270 hz monitör kullanıyorum. Akıcı geliyor ama bazen sanki o akıcılığı kaybediyor. V-sync tarzı ayarlar gecikme yapıyor, bunu biliyorum. Fazla fps almak ise input lagı azaltıyor. Peki ya oyun içinden aldığım fpsi monitörü hzsine göre sabitlesem, iyi olur mu? İnput lag artar mı? Cs oynayanlar böyle sabitleme yapıyordu. Cevaplarinizi bekliyorum.
İnput lag artmaz ki daha iyi olur

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Alacağım fpsi sabitlemiş olmuyor muyum? Çoğu insan aldığı fpsi kısmak, input lag arttirmiyor mu?
hz den fazla fps almakta belirli yerlerde v-sync yada freesync gibi bir teknoloji yoksa ekranda kırılmaya yol açabilir bu input lagden daha kötü olur ki bu lagı azaltmak için nvidia reflex gibi bir teknoloji var (nvidia kart kullanıyorsan eğer)

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hz den fazla fps almakta belirli yerlerde v-sync yada freesync gibi bir teknoloji yoksa ekranda kırılmaya yol açabilir bu input lagden daha kötü olur ki bu lagı azaltmak için nvidia reflex gibi bir teknoloji var (nvidia kart kullanıyorsan eğer)
Yani oyun icinden sabitleme yapmam bir soruna yol acmaz demi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yani oyun icinden sabitleme yapmam bir soruna yol acmaz demi?
açmaz ki esporcularda sabitliyor adamlarda bu işin duayenleri işlerine yaramayacakları şeyleri kullanmazlar

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bakalim ya yazan olur elbet. Daha iyi bilgi alabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hzye mi sabitlemek lazim? Yoksa hznin ustune mi?
hz ye yada hz nin max 5-10 fps üstüne ben şahsen yıllardır o şekilde kullanıyorum hem fps dalgalanma şansı azalıyor

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
A''
Amd gecikme azaltma da vardı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Amd gecikme azaltma da vardı
çoğu oyunda desteğini görmedim kanka örnek valorant (şu sıralar cs oynamıyorum en son orda bi bug sebebiyle anti lagdan ban yiyenler olmuştu gerçi banları açılmıştı sonra)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,820
Üyeler
166,276
Son üye
NOKTANOKTA..
Top Bottom