Neler Yeni

İki sistem arasında kaldım.Değerlendirmenizi istiyorum.

Expi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Bilgin
Bütçe
72000
Ekran Görüntüsü (533).png

Ekran Görüntüsü (534).png

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
işlemci bu ekran kartlarına göre çok düşük değil mi ikisinde de bana mı öyle geldi?

Expi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Bilgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu iki sistemden birini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum ama öncelikli olarak aşağıdaki sorularımı dikkate almanızı isterim.
Eğer ikinci sistemi almamı öneriyorsanız ben şahsen sadece RAM'leri LEXAR Ares RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 INTEL XMP 3.0 - AMD EXPO DDR5 Heatsink Siyah Ram (LD5EU016G-R6400GDLA) ile değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı bir karar mı?

Daha iyi olduğunu düşündüğünüz sistemler varsa önermenizi ısrarla rica ederim.
Ayrıca 8-9 bin TL'yi geçmeyecek uyumlu bir monitor önerir misiniz?
Son soru olarak şunu sormak isterim; Sinerji veya GamingGenTr güvenilir midir?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Qwerty1029384756
Kasa konusunda uzman değilim fakat alttaki daha performanslı duruyor.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,378
İsim
1
üstteki çok pahalı alttakinin fiyatı ne

Expi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Bilgin
işlemci bu ekran kartlarına göre çok düşük değil mi ikisinde de bana mı öyle geldi?
Dostum ben gerçekten anlamıyorum zaten. Birkaç arkadaşımın tavsiye ettiği sistemler bunlar. Sizlere zaten emin olamadığım için danışmak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstteki çok pahalı alttakinin fiyatı ne
62 bin TL. Ben alttakini önerirseniz Ramleri 2x16 yapmayı düşünüyordum ama daha iyi sistem öneriniz varsa çok memnun olurum çünkü anlamıyorum gerçekten.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,378
İsim
1
üstteki zaten kötü de alttakinde de bi fiyat avantajı yok

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
Dostum ben gerçekten anlamıyorum zaten. Birkaç arkadaşımın tavsiye ettiği sistemler bunlar. Sizlere zaten emin olamadığım için danışmak istedim.

62 bin TL. Ben alttakini önerirseniz Ramleri 2x16 yapmayı düşünüyordum ama daha iyi sistem öneriniz varsa çok memnun olurum çünkü anlamıyorum gerçekten.
hocam birincisi o kadar para veriyorsanız sıvı soğutucu alın ikincisi bu kadar iyi sistem almanızın sebebi ne monitörünüz ne oalcak nasıl oyunlar oynayacaksınız ne kadar süre kullanacaksınız arkadaşım önerdi diye bu kadar pahalı almanıza gerk yok

o kullanmayı düşündüğünüz 7500f ben 4060 ti ile kullanıyorum siz 4070 super ile kullancağınızı söylüyorsunuz aceleniz yoksa size yegane önerim bekleyin 5070 çıktığında onu alın 4090 ile aynı güçte olacak

Expi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Bilgin
üstteki zaten kötü de alttakinde de bi fiyat avantajı yok
Rica etsem yardım eder misiniz? Kabul ederseniz sistem bileşenlerini parça parça atmak yerine tek bir yerden (montaj yapan) toplayıp gönderir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,378
İsim
1
hocam birincisi o kadar para veriyorsanız sıvı soğutucu alın ikincisi bu kadar iyi sistem almanızın sebebi ne monitörünüz ne oalcak nasıl oyunlar oynayacaksınız ne kadar süre kullanacaksınız arkadaşım önerdi diye bu kadar pahalı almanıza gerk yok

o kullanmayı düşündüğünüz 7500f ben 4060 ti ile kullanıyorum siz 4070 super ile kullancağınızı söylüyorsunuz aceleniz yoksa size yegane önerim bekleyin 5070 çıktığında onu alın 4090 ile aynı güçte olacak
sıvı soğutucu olunca iyi olmuyor ayrıca artık 50-60k lar pahalı denilemez bilgisayar için arkadaşın bütçesi var niye düşük sistem alsın

Rica etsem yardım eder misiniz? Kabul ederseniz sistem bileşenlerini parça parça atmak yerine tek bir yerden (montaj yapan) toplayıp gönderir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
bakayım bi hazır sistemlere max bütçe ne çıkar

Expi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Bilgin

Anlamadığım için bu sıkıntıyı yaşıyorum. Rica etsem yardım edebilir misiniz? Kabul ederseniz sistem bileşenlerini parça parça atmak yerine tek bir yerden (montaj yapan) toplayıp gönderir misiniz. Kendim montajlamaya kalksam kırma ihtimalim yüksek yanlışlıkla. Şimdiden teşekkür ederim.

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
sıvı soğutucu olunca iyi olmuyor ayrıca artık 50-60k lar pahalı denilemez bilgisayar için arkadaşın bütçesi var niye düşük sistem alsın

bakayım bi hazır sistemlere max bütçe ne çıkar
siz bilirsiniz hocam 40 serisi almasın diyorum ben50 almaıs çok daha iyi ama adam kendi bilecek

Anlamadığım için bu sıkıntıyı yaşıyorum. Rica etsem yardım edebilir misiniz? Kabul ederseniz sistem bileşenlerini parça parça atmak yerine tek bir yerden (montaj yapan) toplayıp gönderir misiniz. Kendim montajlamaya kalksam kırma ihtimalim yüksek yanlışlıkla. Şimdiden teşekkür ederim.
hocam aceleniz var mı yoksa kesinlikle 5000 leri bekleyin bence bütçeniz de gayet güzel çünkü çok güzel sistem toplarsınız 5000 ler çıktığında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,071
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango