Neler Yeni

İki sistem arasında kaldım.Değerlendirmenizi istiyorum.

Expi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Bilgin
Ben kendim tek tek topladım 420 mm soğutucu lu monitör dahil 72 bin fln
Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Sistem parçalarını tek tek atmazsanız çok iyi olur çünkü montajdan da anlamıyorum. Ayrıca monitor de önerebilir misiniz?

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Sistem parçalarını tek tek atmazsanız çok iyi olur çünkü montajdan da anlamıyorum. Ayrıca monitor de önerebilir misiniz?
hocam bence bu kadar yüksek para vermeyin klasik bir 4060 ti 7500f sistem size hayli hayli yeter ki kendim de 7500 f 4060 ti kullanıyorum fakat size kalmış tabi ne oynamak istiyorsunuz söyleseniz daha da yardımcı olacağım

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
1
hocam bence bu kadar yüksek para vermeyin klasik bir 4060 ti 7500f sistem size hayli hayli yeter ki kendim de 7500 f 4060 ti kullanıyorum fakat size kalmış tabi ne oynamak istiyorsunuz söyleseniz daha da yardımcı olacağım
arkadaşın bütçesi var niye gidip düşük sistem alsın 4060ti giriş seviyesi bi kart neredeyse artık

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Monitör 2 k için msi ın 2 klık monitör ü var ona bakabilirsiniz

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
arkadaşın bütçesi var niye gidip düşük sistem alsın 4060ti giriş seviyesi bi kart neredeyse artık
hocam adam bilgisayardan çok anlamadığını söylemiş ben de bu kadar para baymanın lüzumsuz olduğunu düşündüm adam sadece valo oynayacak belki amacını sordunuz mu?

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
7800 x3d pahalı diye 7900 x almayı düşündüm alınca 75 bine çıkıyo ben ucuz olmasını istiyorum bide Amazon 12 ay taksit yaparmı

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
1
hocam adam bilgisayardan çok anlamadığını söylemiş ben de bu kadar para baymanın lüzumsuz olduğunu düşündüm adam sadece valo oynayacak belki amacını sordunuz mu?
bilgisayardan anlamıyor diye gidip güçsüz bi sistem almasına gerek yok

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Ben cyberpunk rdr2 fln oynar diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece valo oynayacak sa işlemciye önem versin

Valo işlemci ile alakalı

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
1
arkadaşlar kendi kafanızda yazıp çizmeyin yok şunu oynayacak yok bunu oynayacak adamın istediği bütçe belli

ona göre dengeli bi sistem attım ben işte

Expi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osman Bilgin
Yani beni oyun ve yazılım anlamında 4-5 sene götürmesini istiyorum. Yani önümüzdeki 4-5 sene içinde çıkacak ve şu an güncel olan oyunları da oynayabilmek istiyorum. Bunu dikkate alarak sistem önerebilir misiniz?

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
Yani beni oyun ve yazılım anlamında 4-5 sene götürmesini istiyorum. Yani önümüzdeki 4-5 sene içinde çıkacak ve şu an güncel olan oyunları da oynayabilmek istiyorum. Bunu dikkate alarak sistem önerebilir misiniz?
hocam ben çok karışmayacağım madem arkadaşlar çok iddialılar ama tek kişiden 2 kişiden fikir almayın mutlaka birilerine danışın indirim kaplanının gruplarındaki insanlara da sorun felan bu bilgisayar işleri çok milimetrik işler bir sisteme 40 vereceğine 50 vermiş olabiliyorsun bazen saygılar hocam

Top Bottom