kutluyasayan
80+ Bronze
Dahası
Yok 15li kullanıyorum 2 saat otursam bile terliyorxdirve anka için geçerli sadece terleme sorunu.
Yok 15li kullanıyorum 2 saat otursam bile terliyorxdirve anka için geçerli sadece terleme sorunu.
sizin attığınız modelin rengini siyah yapıp ayak uzatma aparatı ekledim hocam o modeli özelleştirip alıyorum ama hawk fab v4 ten iyi midir kalite olarak mesela ?aragorn hiç ergonomik değil ve çok çık eski bir model
benim attığmıı alın hocam
yüzde 1000 iyidirsizin attığınız modelin rengini siyah yapıp ayak uzatma aparatı ekledim hocam o modeli özelleştirip alıyorum ama hawk fab v4 ten iyi midir kalite olarak mesela ?
Kusura bakmayın son sorum ben bu koltuğu 2 gün sonra alabilicem bu bahsetmiş olduğunuz ödeme yöntemiyle 1000 lira uygun olma muhabbeti 2 gün sonra da olur mu son tarihi belli midir ?yüzde 1000 iyidir
31 ocağa kadar geçerliKusura bakmayın son sorum ben bu koltuğu 2 gün sonra alabilicem bu bahsetmiş olduğunuz ödeme yöntemiyle 1000 lira uygun olma muhabbeti 2 gün sonra da olur mu son tarihi belli midir ?
Nasıl bir sorun yaşadınız ben 2 buçuk senedir hawk fab v6 kullanıyorum inanılmaz memnunum.DxRacer veya Markus öneriyorum, tr markaları alınmaz.
Hawk Fab kullanıyorum aldığım güne Nalet olsun.
Nasıl bir sorun yaşadınız ben 2 buçuk senedir hawk fab v6 kullanıyorum inanılmaz memnunum.
Bende hawk fab v6 bakıyorum ama ne kadar süredir kullanıyorsunuz önerir misiniz şuan 1 2 saat bilgisayarda otursam acayip bi bel ağrısı olıuyor.Arkadaşlar selam öncelikle, şuanda halihazırda hawk fab v6 kullanıyorum çok memnunum, kardeşime de oyuncu koltuğu almak istiyorum istediğimiz renk siyah hawk da fab v4 modelini beğendik fakat almışken başka markalara da bakmak istedik. Piyasada çok fazla ürün var kararsız kaldık tavsiye edebileceğiniz model varsa eğer çok sevinirim. En önemli öncelikler kumaş olup renginin koyu gri veya siyah olması teşekkür ederim şimdiden.
hocam bende var dogru degil terleme yaptigimi hatirlamiyorumxDrive çok iyi bi marka fakat terleme yapıyor diye okumuştum. Onun yerine zio fabric alabilirsiniz.
Ben bahsettiğim gibi 2 yıl oldu inanılmaz memnunum yukarda arkadaşın bahsettiği hiçbir sorunu yaşamadım ama ben koltuğun bakımlarını dikkatli bir şekilde yılda 1 kez mutlaka yapıyorum hiç gıcırdama gocurdama falan olmadı açıkçası. Süngerinde de bende en az 3 4 saat oturuyorum günlük olarak herhangi bir sünme yapısında bozulma olmadı.Bende hawk fab v6 bakıyorum ama ne kadar süredir kullanıyorsunuz önerir misiniz şuan 1 2 saat bilgisayarda otursam acayip bi bel ağrısı olıuyor.
hocam kişiden kişiye göre de değişir şimdi. Siz normal bi insana göre daha az terliyorsanız yapmaz ama çoğu kişi forumlarda terleme yaptığını belirtiyor.hocam bende var dogru degil terleme yaptigimi hatirlamiyorum