Neler Yeni

Öneri OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİ MAX 8K

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
aragorn hiç ergonomik değil ve çok çık eski bir model
benim attığmıı alın hocam
sizin attığınız modelin rengini siyah yapıp ayak uzatma aparatı ekledim hocam o modeli özelleştirip alıyorum ama hawk fab v4 ten iyi midir kalite olarak mesela ?

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
yüzde 1000 iyidir
Kusura bakmayın son sorum ben bu koltuğu 2 gün sonra alabilicem bu bahsetmiş olduğunuz ödeme yöntemiyle 1000 lira uygun olma muhabbeti 2 gün sonra da olur mu son tarihi belli midir ?

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
Arkadaşlar selam tekrardan. Hawk fab v4 ile Zio venom fabrik arasında kaldım, arasında kalma sebeplerim;

1. Hawk firması 3d kol ve 180 derece mekanizmayı fiyata dahil veriyor ve kutudan bakım kiti de çıkıyor
2. Zio firmasında koltuklar çok sade düz her şeyi opsiyonlara koymuşlar kollar, süngerler ve bakım kiti gibi.
3. Hawk 60 dns sünger Zio 65 dns sünger çok bir fark olucağını sanmıyorum.
4. Zioda opsiyonlar çok pahalı 4d kol, 180 derece mekanizma , visco sünger, ayak uzatma aparatı, bakım kiti eklendiği zaman 10.800tl civarına geliyor. 500 tl karne diye bir kupon var birde dün bahsettiğiniz 1000 tl iade alıcam yani 9300 civarına geliyor. Benim buradaki kritik sorum şu 2300 tl farka zio almaya gerçekten değer mi fikrinizi merak ediyorum...

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
DxRacer veya Markus öneriyorum, tr markaları alınmaz.

Hawk Fab kullanıyorum aldığım güne Nalet olsun.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
DxRacer veya Markus öneriyorum, tr markaları alınmaz.

Hawk Fab kullanıyorum aldığım güne Nalet olsun.
Nasıl bir sorun yaşadınız ben 2 buçuk senedir hawk fab v6 kullanıyorum inanılmaz memnunum.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Nasıl bir sorun yaşadınız ben 2 buçuk senedir hawk fab v6 kullanıyorum inanılmaz memnunum.

7. Ayında amartisör bozuldu takır tukur ses yapmaya başladı garanti ile değişti, aradan 1 ay geçti kumaşında açılmalar olmaya başladı taban kısmı koptu vs.
Tamam garanti değişim sağlıyor evet ama 2 yıl binince ne olucak belirsiz.

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes Bekdaş
Arkadaşlar selam öncelikle, şuanda halihazırda hawk fab v6 kullanıyorum çok memnunum, kardeşime de oyuncu koltuğu almak istiyorum istediğimiz renk siyah hawk da fab v4 modelini beğendik fakat almışken başka markalara da bakmak istedik. Piyasada çok fazla ürün var kararsız kaldık tavsiye edebileceğiniz model varsa eğer çok sevinirim. En önemli öncelikler kumaş olup renginin koyu gri veya siyah olması teşekkür ederim şimdiden.
Bende hawk fab v6 bakıyorum ama ne kadar süredir kullanıyorsunuz önerir misiniz şuan 1 2 saat bilgisayarda otursam acayip bi bel ağrısı olıuyor.

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yiğit alp yaşin
Bende hawk fab v6 bakıyorum ama ne kadar süredir kullanıyorsunuz önerir misiniz şuan 1 2 saat bilgisayarda otursam acayip bi bel ağrısı olıuyor.
Ben bahsettiğim gibi 2 yıl oldu inanılmaz memnunum yukarda arkadaşın bahsettiği hiçbir sorunu yaşamadım ama ben koltuğun bakımlarını dikkatli bir şekilde yılda 1 kez mutlaka yapıyorum hiç gıcırdama gocurdama falan olmadı açıkçası. Süngerinde de bende en az 3 4 saat oturuyorum günlük olarak herhangi bir sünme yapısında bozulma olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Özçelik
Discord
kusursuzum
hocam bende var dogru degil terleme yaptigimi hatirlamiyorum
hocam kişiden kişiye göre de değişir şimdi. Siz normal bi insana göre daha az terliyorsanız yapmaz ama çoğu kişi forumlarda terleme yaptığını belirtiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,573
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom