Hawk Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu nasıl?

memooo

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba Hawk Fab v4 Kumaş Siyah Oyuncu Koltuğu aldım biraz araştırdım ve uygun fiyatlı güzel bir koltuk olarak bunu buldum kullananlar varsa nasıldır?

hawk güzel bir marka ama herkes bel yastığının hareket etmemesinden şikayetçi
benim için çok sorun olucağını sanmıyorum hem galiba dediğiniz sorun yukarı kaldırdığında geri düşmesi onu da koltuğu araştırırken buldum lastiklerini yan tarafını geçirince sıkılaştığı için duruyormuş galiba

var bende 1.5 yıldır kullanıyorum çok rahat terlemede yok tavsiye ederim bel yastığı problem yapmıyor dert etme onu

benim için çok sorun olucağını sanmıyorum hem galiba dediğiniz sorun yukarı kaldırdığında geri düşmesi onu da koltuğu araştırırken buldum lastiklerini yan tarafını geçirince sıkılaştığı için duruyormuş galiba
evet onun dışında süper ben kumaş tavsiye ederim deri pişik yaoıyor ve soyuluyor gri pijama giyince porsutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var bende 1.5 yıldır kullanıyorum çok rahat terlemede yok tavsiye ederim bel yastığı problem yapmıyor dert etme onu
lastikleri yana geçirir

Teknik servisi bayağı ilgili bir sıkıntı olursa ücretsiz değişim yapıyorlar.1,5 sene sonra oturak yerini değiştirdiler sağolsunlar canavar gibi hala

V1 Modelini yaklaşık 4 aydır kullanıyorum son 1 aydır sallanma sorunu yapmaya başladı ufak ufak sallanıyor sağa sola. Bir de bilmiyorum benimle mi alakalı ama 4-5 saat oturduktan sonra sol ayağımda ağrı yapıyor. Onun dışında güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri