Neler Yeni

Klavye Tercihi: Wraith W75 mi SteelSeries apex pro mini mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Uçar
Merhabalar daha önce birçok kez benzeri konular açılmış ancak bu iki klavye arasında kaldım araştırmalarıma göre wraith w75 gerçekten daha üstün bir klavye gibi gözüküyor ancak wraith sitesi ve satış sonrası ilgilenmemeleri (iade politikaları vb. sorunları olsun) ile birçok şikayet duydum bu yüzden pek emin olamıyorum steelseries'e geldiğimizde ise belirli bir kalitesi olduğunu omnipoint switchlerin wraith'in switchleri kadar iyi olmasada iyi olduğunu duydum ve en azından amazon vb sitelerde satıldığı için daha güvenilir olduğunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? başka klavye önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhabalar daha önce birçok kez benzeri konular açılmış ancak bu iki klavye arasında kaldım araştırmalarıma göre wraith w75 gerçekten daha üstün bir klavye gibi gözüküyor ancak wraith sitesi ve satış sonrası ilgilenmemeleri (iade politikaları vb. sorunları olsun) ile birçok şikayet duydum bu yüzden pek emin olamıyorum steelseries'e geldiğimizde ise belirli bir kalitesi olduğunu omnipoint switchlerin wraith'in switchleri kadar iyi olmasada iyi olduğunu duydum ve en azından amazon vb sitelerde satıldığı için daha güvenilir olduğunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? başka klavye önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Wraithden bu zaman kadar sorun yaşamadım bir çok kez hem kendim hem çevremden alışveriş yapan oldu. Wraith W75 gerçekten çok üstün bir klavye bende almayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçem 5000 tl ancak daha iyi ve kaliteli bir model bulabilirsem bir tık daha üste çıkabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TKL model tercih etmenizin bir sebebi var mı?
GMMK2 alıp beğenmezseniz switch değiştirmenizi tavsiye ederim.
Bahsettiğiniz klavyeye baktım fiyatına göre güzel gözüküyor. TKL model tercih etmemin sebebi son zamanlarda çift monitöre geçtim ve masamda yer azaldı mouse kullanırken sürekli ya masaya ya da klavyeye çarpmakta.

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Semih
Steelseries apex 5 kullanıyorum 3kya almıştım şimdiki fiyatan alınmaz ama marka olarak steelseries gerçekten kaliteli
Kulaklığım da steelseries
Marka olarak çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,069
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom