Neler Yeni

Wraith W75 alınır mı

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
Alınmaz. Wraithtten skatez harici bir şey almayı bırak kendi ürettiği klavye de alınmaz. Kusurlu ürün geldiğinde siteye yazdıkları boktan bir '' Paketi açılmış ürün iade edilemez" yazısından dolayı size yolladıkları kusurlu ürünleri ya kullanmak zorundasınız ya da koşulsuz şartsız 14gün iade kanununu hiçe saydıkları için 14gün serviste ürününüzün incelenmesini beklemek durumundasınız. Canları isterse de iade alırsınız ki sorun değil dedikleri çok kullanıcı oluyor. HE klavye arıyorsan; apex prolara bak, monsgeek m1w he serisine bak (kendi sitesinde ek vergi çıkmıyordu).
AYRICA DIPNOT;
HE klavye alacaksanız gerçekten işini yerine getirebilecek çok az model var, HE nin %60-70i yazılım, geri kalan kısmı ise switchlerin pcbye ne kadar verimli, doğru ve hızlı şekilde data aktardığı ile alakalıdır. O yüzden wootingler 9-10k+ fiyatlarda ve rakibi yok.
wraith ürünlerinde direk iade alıyorlar ben ilk çıktığında w75 almıştım beğenmedim beğenmediğimi söyledim koşulsuz aldılar

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
wraith ürünlerinde direk iade alıyorlar ben ilk çıktığında w75 almıştım beğenmedim beğenmediğimi söyledim koşulsuz aldılar
Wraith markasına ait 1klavye var, geri kalan mousepad zaten. Wraith marka olmadıkça süründürüyorlar.

Top Bottom