Okuma yazması çok düşük değil mi?Kioxia exceria g2
2,2 civarı bişeydi en son
Hayır DRAM olmayanlara bakıp az sanmayın bu fiyatlarda olanlar genelde hızı fazla ve DRAM olmuyor G2 ortalama ve üstü hıza sahip olup artı olarak DRAM bulunduruyor bunun üstü 3K'larda KINGSTON KC3000 falan.Okuma yazması çok düşük değil mi?
Hızı ve drami bakımından iyi duruyor dediğiniz model. Almışken tam içim rahat alıp daha da uğraşmak istemiyorum KINGSTON KC3000 in çoğu şeyi iyi midir hocam?Hayır DRAM olmayanlara bakıp az sanmayın bu fiyatlarda olanlar genelde hızı fazla ve DRAM olmuyor G2 ortalama ve üstü hıza sahip olup artı olarak DRAM bulunduruyor bunun üstü 3K'larda KINGSTON KC3000 falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartın neydi bu arada?
Renegade alın Renegade daha iyi KC3000'den sorunu da yok.Hızı ve drami bakımından iyi duruyor dediğiniz model. Almışken tam içim rahat alıp daha da uğraşmak istemiyorum KINGSTON KC3000 in çoğu şeyi iyi midir hocam?
Bütçem 3000TL
Asrock b650m pg lightningHayır DRAM olmayanlara bakıp az sanmayın bu fiyatlarda olanlar genelde hızı fazla ve DRAM olmuyor G2 ortalama ve üstü hıza sahip olup artı olarak DRAM bulunduruyor bunun üstü 3K'larda KINGSTON KC3000 falan.
Anakartın neydi bu arada?
Bende bunu almak istiyordum fakat dram yok.
Dram varmı yokmu bilmiyorum ama ben kullanıyorum tavsiye ederim
Onda dram var mı hocam çünkü her arattığımda fury renegade çıkıyor sanırsam ikisi aynı değil.Renegade alın Renegade daha iyi KC3000'den sorunu da yok.
Asrock b650m pg lightning
Bende bunu almak istiyordum fakat dram yok.
Onda dram var mı hocam çünkü her arattığımda fury renegade çıkıyor sanırsam ikisi aynı değil.
Saolun hocam yardımınız için sanırsam dramli daha iyi bir şey bulamam bu fiyatlara. Bir şey soracaktım da benim şuanki ssd 512 gb fakat okuma yazması düşük ve sanırsam dram yok. Ondan dolayı windowsu yeni alacağıma kurmak çok daha mantıklı olur fakat kurması vs. zor olur mu?
Hocam elimdeki paranın tamamını kullanıp en iyisini alayım diye uğraşıyorum yoksa sizin dediğinize bakabilirdim.Dediğimi satın al. 1 yıldır kullanıyorum.
Hızı konusunda takılma. Dram olduğu için önbelleği dolup hdd hızına düşmüyor sabit hız verdiği için aslında daha iyi sonuç veriyor