Neler Yeni

VGN V87 PRO vs Darmoshark Top75 HE vs W75--Hangi model almak daha mantıklı olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
Hocam sizinle aynı durumdayım, 1 haftaya aynı bütçe civarlarında bir klavye alacağım. Baya bir araştırdım bakındım, durum şöyle. Normalde Dermoshark Top 75 her şeyiyle iyi bir custom klavye, bence hem tasarım olarak hem ses profili olarak gayet yeterli. Ama Vgn 4000 liraya öyle premium bir klavye yapmış ki normalde o ses profilini Akkonun en üst serilerinde görürsünüz ki - 5000 lira civarından başlar- çünkü o kadar creamy thocc bir ses için klavyeyi felaket modlamanız gerekir. Kullandıkları switch ve keycapsler zaten başlı başına premium. Üstüne bir de 8000 mah batarya eklemişler ortalama bir klavyenin iki katı. Ben de sizin gibi Diana versiyonunun stoğa girmesini bekliyorum, gelirse kaçırmayın derim.
Hocam neredeyse aynı durumdayız gibi :D
bende yarın canlı destek hattı açıldığında soracağım diana stoğu ne zaman geliyor diye. En kötü mail atarım, bilgilendiririm sizide hocam.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Iaroslav
sağolun hocam cevap için, son olarak fps oyunlarında klavyede gecikme veya performans gibi sorunlar yaşar mıyım ? çok fazla oyun oynayan biri değilim fakat oynadığımda da iyi bir deneyim yaşamak isterim
hocam hic bir kayip dahi olmuyor klavyeyi kablosuz kullaniyorum genelde
bluetooth modu da var ama onu kullanmiyorum onda fps oyunlarinda kayiplar yasanabilir gibi
bluetooth ile klavyeyi telefona baglayip uzun bir sey yazmak icin kullanilabilir

kablo sevmem sadece 2-3 gunde 1 sarj ediyorum ama benim klavye normal olan model oldugu icin 4000mah
pro ise 8000 mah yani 5-6 gun goturmesi gerek kablosuz sekilde

rgb si de cok guzel cok smooth

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
bluetooth modu da var ama onu kullanmiyorum onda fps oyunlarinda kayiplar yasanabilir gibi
bluetooth ile klavyeyi telefona baglayip uzun bir sey yazmak icin kullanilabilir

kablo sevmem sadece 2-3 gunde 1 sarj ediyorum ama benim klavye normal olan model oldugu icin 4000mah

kayıp yaşanmıyorsa süper hocam, bende kablosuz kullanmayı düşünüyorum şuanda. Yanıtınız için teşekkür ediyorum tekrardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger

hocam aklımda soru kalmaması için bir şey daha aklıma geldi sorayım dedim, bu vgn v87 pronun yazılımında inceleme videolarında makro ataması gibi bir menü göremedim. Makro ataması yapılmıyor mu bu klavyede ?

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Iaroslav
hocam aklımda soru kalmaması için bir şey daha aklıma geldi sorayım dedim, bu vgn v87 pronun yazılımında inceleme videolarında makro ataması gibi bir menü göremedim. Makro ataması yapılmıyor mu bu klavyede ?

Screenshot 2025-01-30 185713.png

uygulamasinda mevcut evet
google dan bile atayabilirsniz

ama ben yinede launcheri indirdim daha pratik geliyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
Top Bottom