Göründüğü üzere intenet hızı 12mbps hız fakat ben 6 mbps alıyorum.Bu durum artık baş ağrıtmaya başladı internet hızını nasıl yükseltebilirim?
( Oturduğum mahallede alt yapı yok)
Hocam alt yapınız yoktur diyor hızı söylemiyoraltyapını sorgula max alabilceğin hızı gör bi istersen
Mahallede altyapı yok daha hocam bildiğiniz 19.y.y da yaşıyorumFiber altyapı varsa binada fibere geç.
Senin altyapı vdsl. Tam bir eziyet.
Kitap oku, resim yap, koş.Hocam alt yapınız yoktur diyor hızı söylemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mahallede altyapı yok daha hocam bildiğiniz 19.y.y da yaşıyorum
hacı 12mbps ye 530 lira ödüyorsun bi bütün firmalardan altyapı sorgulaması yapsanaHocam alt yapınız yoktur diyor hızı söylemiyor
Mahallede altyapı yok daha hocam bildiğiniz 19.y.y da yaşıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Göründüğü üzere intenet hızı 12mbps hız fakat ben 6 mbps alıyorum.Bu durum artık baş ağrıtmaya başladı internet hızını nasıl yükseltebilirim?
( Oturduğum mahallede alt yapı yok)
Türk telekomun alt yapısını kullanıyorum hocamda uzak olduğu için hızıda düşüyorhacı 12mbps ye 530 lira ödüyorsun bi bütün firmalardan altyapı sorgulaması yapsana
Hepsine yok dedi geçti
yapacak bir şey yok ozmnTürk telekomun alt yapısını kullanıyorum hocamda uzak olduğu için hızıda düşüyor
Hepsine yok dedi geçti
Hocam napabilirim peki hiçmi yolu yok bu internetin hızını artırmanın? 50mbps çağ atlamak gibi olurdu bana...yapacak bir şey yok ozmn
Apartman değil ve mahalle olduğu için çoğu kişi yaşlı bu nedenlede onlar internet kullanmıyor rahatsız olan tek ben varim sanırımapartmanındaki kişiler rahatsız değilmi bu durumdan