Neler Yeni

Araba al-sat yapmak mantıklı mı?

Neutew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bertuğ Akdağ
Merhaba. Araba al-sat yapmak mantıklı mıdır? Araba al-sat yapmaya illa bir rakamdan mı başlamak zorundayız? Peki bu iş gerçekten çok karlı mı? Yıllık bilmem kaç milyonlar kazandırabilecek potansiyeli var mı? Eğer gerçekten iyi kar etmek istiyorsak yüksek fiyatlı arabalardan mı başlamalıyız? Eğer iyi kar etmek istiyorsak ayda en az kaç araba al-sat yapmalıyız? Bunun yasal olarak belirli bir sınırı var mı? Örneğin 1 ayda en fazla 5 araba alıp satabilirsin gibi.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Açıkcası ben elinde bi mesleğin veya düzenli gelirin varsa mantıklı bulmuyorum. Çünkü gerçekten çok uğraştırıcı bi iş hem zihinsel hem de fiziksel olarak. Ayrıca piyasaya çok hakim olman lazım ki iyi kar edebilesin bu da direkt bi ayda olcak bişey değil. Belki çok böyle araba sevdalısıysan hobil olarak yapılabilir, farklı araçları deneyimlemek için
Bu arada yılda milyonluk gelir bırakma işi de zor değil bence. aylık 80-85k yapıyor, çok alt sınıf araba al satı yapmazsan 3 4 aya bu paraları görürsün diye tahmin ediyorum(eğer bu işi çok ciddiye alırsan)

Neutew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Bertuğ Akdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcası ben elinde bi mesleğin veya düzenli gelirin varsa mantıklı bulmuyorum. Çünkü gerçekten çok uğraştırıcı bi iş hem zihinsel hem de fiziksel olarak. Ayrıca piyasaya çok hakim olman lazım ki iyi kar edebilesin bu da direkt bi ayda olcak bişey değil. Belki çok böyle araba sevdalısıysan hobil olarak yapılabilir, farklı araçları deneyimlemek için
Bu arada yılda milyonluk gelir bırakma işi de zor değil bence. aylık 80-85k yapıyor, çok alt sınıf araba al satı yapmazsan 3 4 aya bu paraları görürsün diye tahmin ediyorum(eğer bu işi çok ciddiye alırsan)
Vazgeçtim hocam zaten konuyu açtıktan 5 dakika sonra:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,377
Üyeler
169,564
Son üye
watchkeeper
Top Bottom