Neler Yeni

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
eyyüb
4080 superi bugun sattık denk gelmedi kismet diyelim :) zaten al satcıdan vatandan içeri işçilerden bize kalmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alparslan Koç
hayır bakın sadece savaşmayı bıraksalar sıkıntı yok bir de kendi haklarını bile savunan insanlara hakaret etmeleri gerçekten komedi.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun jnk acaba 45k bu karta göre inanılmaz fiyat AMD de bundan farklı satmayacak bu kartları Nvidia satmıyor MSI Asus satıyor onların da 100 dolardan fazla üstüne koyup satıyor zaten bu fiyatlara alan herkese hayırlı olsun inanılmaz iyi yeni çıkan kartlara göre eski nesil fiyatına çıktı neredeyse sen git AMD fanlığını yap onalrın fiyatıda ucuz olmayacak görürsün

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun jnk acaba 45k bu karta göre inanılmaz fiyat AMD de bundan farklı satmayacak bu kartları Nvidia satmıyor MSI Asus satıyor onların da 100 dolardan fazla üstüne koyup satıyor zaten bu fiyatlara alan herkese hayırlı olsun inanılmaz iyi yeni çıkan kartlara göre eski nesil fiyatına çıktı neredeyse sen git AMD fanlığını yap onalrın fiyatıda ucuz olmayacak görürsün
teşekkür ederim yorumumu doğruladığın için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Father
salako 1200 dolara satılıyor ülkende sırf KDV var 900 dolara falan mı gelmesini bekliyorsun
bu kadar mesajdan anlayabildiğin tek nokta bu mu ? sizler akraba evliliği sonucu 47 kromozomlu doğan tiplersiniz iq seviyeniz 0 bile değil

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
eyyüb
:D
1738248315553.png

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
dediğiniz gibi TEPKİ verebilirsiniz bana cahil muammelesi yapmak yerine. bende biliyorum vergi konulduğunu vergili hali bakın 45k'ya ülkemize ne güzel gelmiş neden 70k olmasını normal karşılayayım ki tepki koyulmalı ki kart ucuzlasın "normal fiyatından" satılsın mesela ben tepkimi bu fiyattan satılırsa amd alıp koyacağım.
45'e alamazsam zaten ben de 70k yedirmem. Aklımda AMD de var. Max 50 bin olursa ilerleyen dönemde 5080 tercih ederim. Ayrıca bu her üründe var bu ülkede. Bu ülke düzelmeden bir şey düzelmez.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
45'e alamazsam zaten ben de 70k yedirmem. Aklımda AMD de var. Max 50 bin olursa ilerleyen dönemde 5080 tercih ederim. Ayrıca bu her üründe var bu ülkede. Bu ülke düzelmeden bir şey düzelmez.
bakın sizde dediniz 50 bin olursa alırsınız işte biz bu cümle için neden boşa tartıştık... bende aynı şeyi savunuyorum sizde, vergi olmalı fakat vergi dışında eklenen fiyatlara da kendimizi yedirmememiz gerekiyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,451
İsim
Oğuz Oğuz
Bu karta 1000 dolar yazıpta 35 36 bin olmasını bekleyenler nasıl düşünüyor bilmiyorum. Bu kartı nvidia satmıyor, Asus msi gidip kart başına 20 dolar kar mı koyacak, ülkeye girerken vergiden muaf mı tutulacak, taşıyan lojistik firması hayrına mı getirecek kartları, satan aracı hiç mi kar koymadan satışa çıkartacak. Ben de isterim kart 35 40 binden satılsın erişilebilirliği artsın ama bazı gerçekler var bu kartı o fiyata satamazlar. 45 den alanlara h.o iyi fiyattan çektiler.
şu durumdan şikayetci olmak yerine kabul ediyorsunuz 4000 serisinde de oturup sustunuz taa 4000 serisinde herkes toplanıp nvidiaya mail atsa amazona mail atsa şu an bu sermayesi olmayıp kredi çekip kart alıp o kredinin faizini de bize ödeten aracı kurumlar olmayacaktı aracı kurumlar dediğiniz kimler sermayesi 500 bin dolar bile olmayan saçma sapan yerler bunlar yüzünden kartlar %100den daha pahalıya satılıyor bunları yok etmek yerine siz helelellelellelle ne kadar isterlerse verelim diyorsunuz OTURUN BİR DÜŞÜNÜN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim var da 35binlik kartı 70bine alan sizlerin yok :D
1000 dolar fiyat nvidia fiyatı ve bu vergisiz.
1000 dolar artı KDV eklediğimizde 42.800 yapıyor. Geriye kalan 2k da bayi ve üretici karı. Ama bu fiyat yine bedava. Bence olması gereken normal fiyatlar 50k. En ucuz modeller 47-46 tuf gibi kartlar 50-52k. Roglar ise 55-57 olmalı.
Ama şuan rog 75 tuf 70k.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,516
Üyeler
166,555
Son üye
keremykr
Top Bottom