Neler Yeni

Sahibinden alışveriş nasıl yapılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Talha Qq
Beyler hayatımda hiç ikinci el ürün almadım. Hep Sıfır satın aldım amazon, trendyol gibi sitelerden. Malumunuz elektronik eşyalar çok pahalı oldu artık. Bundan dolayı daha ucuza alma zorunluluğu doğmaya başladı.

Lakin ben sahibinden veya diğer alışveriş sitelerinden nasıl alışveriş yapıldığını bilmiyorum. Süreç nasıl işliyor vs. anlatabilecek var mı? A'dan Z'ye anlatabilirse bilen kişi çok makbule geçer. Demek istediğim 'Satın Al' butonuna bastığım andan itibaren ürün elime gelene kadarki süreç nasıl işliyor. Kargo talep edebiliyor muyuz? Param Güvende olayı nedir vs.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,754
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
param güvende ile alırsan önce parayı ödüyorsun. sahibinden 3. taraf oluyor. alıcı ve satıcı arasında .
sen parayı gönderdikten sonra 1 hafta(tam bilmiyorum ama 7 günü geçmez) içinde satıcı kargoya vermesi gerekiyor.
vermezse paran iade olur . eğer verirse ve sen de teslim alırsan 3 gün içinde kontrol yapıp onaylaman gerekiyor.
onayladıktan sonra ödediğin para satıcıya geçiyor.

param güvende kulllanmazsan belli zaten. satıcı ile anlaşıp bir yerde buluşup teslim alırsın .

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ürün sana ulaştıktan sonra 2 gün iade etme hakkın var bilgin olsun* Onaylamadan önce, onayladıktan sonra o da gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden ve Karşı taraf ürünleri sağlam yada gösterilen ürün gelip gelmediğini taahüt etmiyor, sistemi kötüye kullananların hesabını şikayet edip kapattırabilirsin denk gelirsen eğer höyle birine ama ben denk gelmedim, bir sürüde ürün alıp sattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Talha Qq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
param güvende ile alırsan önce parayı ödüyorsun. sahibinden 3. taraf oluyor. alıcı ve satıcı arasında .
sen parayı gönderdikten sonra 1 hafta(tam bilmiyorum ama 7 günü geçmez) içinde satıcı kargoya vermesi gerekiyor.
vermezse paran iade olur . eğer verirse ve sen de teslim alırsan 3 gün içinde kontrol yapıp onaylaman gerekiyor.
onayladıktan sonra ödediğin para satıcıya geçiyor.

param güvende kulllanmazsan belli zaten. satıcı ile anlaşıp bir yerde buluşup teslim alırsın .
Param güvende ile mi daha güvenli param güvendesiz mi? Param Güvende ile almasak dolandırılma ihtimalimiz olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Berkay Aydın
Param güvende ile mi daha güvenli param güvendesiz mi? Param Güvende ile almasak dolandırılma ihtimalimiz olur mu?
Alıcı olarak param güvende daha mantıklı sen onaylamadan paran alıcıya gitmiyo iade etme şansın var param güvende olmadan bence uzaktan Bir şey almayın adam kargoya istediğini koyar bişey de yapamazsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
kerem erikci
Top Bottom