Neler Yeni

Yüz tenimi nasıl beyazlatabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar ergenlikte kalma sivilcilerez yüzünden yanak ve cene kısımlarımda kararlılıklar var yüz yenimi beyazlatmak istiyorum ne önerirsiniz pirinç sabunu öneriyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhaba arkadaşlar ergenlikte kalma sivilcilerez yüzünden yanak ve cene kısımlarımda kararlılıklar var yüz yenimi beyazlatmak istiyorum ne önerirsiniz pirinç sabunu öneriyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim
Beyazlatma konusunda başta Kore olmak üzere Kore/çin ve japon kaynaklara bak Veya Yabancı İngikizce Konuşulan DC'ler gruplarında Saydığım Ülkelerden bir arkadaş edinip tavsiye işte

Adamların gerçekte yüzleri o kadar beyaz değil çok fazla bakım yapıyorlar (Saydığım ülkelerde özelliklede çin'de Ne kadar beyaz isen o kadar satatün yüksektir gibi bir şey var) ve Ne kadar beyaz yüzlere sahip olduklarını düşünürsek kesinlikle yöntemleri işe yarıyor demektir

Kısaca onlara bi danış kesin çözüm için

Aquamen

80+ Bronze
BİLEN BİRİNE DANIŞ YAPMADAN ARAŞTIR
her şeyi dene leke izler geçmiyor
bende sivilce izleri ve lekeler vardı çok
onlarca serum aldım bir b yaramadı araştırdım tek çaresi TCA Peling
bir tane lekem kalmadı ve kocaman sivilce izlerim gözle görünmeyecek hale geldi
bazıları yazar bi b bilmeden 50 fazla diye yüze uygulanmaz diye yazıldığı değerle alakası yoktur yine de

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
anonim
oncelikle egzersiz teni acayip beyazlatiyor yag oranini dusur kas oranini arttir sana sabah c vitamin ve niacinamide+ arbutin serum aksam ise bir gun retinol serum bir gun glikolik asit serumu yaziyorum 2 saate bir gunes kremini yenileyip aksam cift asamali temizlik ile temizliceksin nemlendiricin vs beyazlatici ve paraben icermeyen urunlerden olmali ayrica serumlari kullanirken iyice arastir nasil kullanicagini ogren (tonikle kullaniliyor ve beraber kullanilmayan serumlar var)yoksa yan etki yapabilir ayrica glow up gecirmek istiyorsan saclar da cok onemli sacina iyi gelen seyi bul mesela ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum saclari asiri iyi yapiyor son olarak pirinc suyu da surebilirsin denk geldikce
ben bunlari yaparak acayip tenimi beyazlattim ve glow up gecirdim son zamanlarda biraz salmis olsam da eski halimden eser yok yine baslamayi dusunuyorum

not: cilt tipini(karma,kuru,yagli vs)ogrenip sahip oldugun cilt tipi kurallarina uy (ornegin karma ve yagli ciltler cift asamali temizlikte micel su kullanmasi gerekir digerleri ise yag bazli temizleyici kullanmasi gerekir)

Son düzenleme:

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Göktuğ Demircan
BİLEN BİRİNE DANIŞ YAPMADAN ARAŞTIR
her şeyi dene leke izler geçmiyor
bende sivilce izleri ve lekeler vardı çok
onlarca serum aldım bir b yaramadı araştırdım tek çaresi TCA Peling
bir tane lekem kalmadı ve kocaman sivilce izlerim gözle görünmeyecek hale geldi
bazıları yazar bi b bilmeden 50 fazla diye yüze uygulanmaz diye yazıldığı değerle alakası yoktur yine de
hocam bu nedir bilgi verme şansınız var mı? bende de lanet izler duruyor geciremedim valla

Aquamen

80+ Bronze
tamamdır hocam sağolun ben bi yarın araştırayım
söyle diyim kocaman izlerim berbat bir yüzüm vardı
3 aya harbiden toparladım bir şeyim kalmadı maşallah
klinge gitsem 100k gider en kötü benim şu anda 1500 gitti 1000 daha gider bitti
uyguladığın zaman yüzün bembeyaz olur felaket yanar 1 dakika dayanırsın ondan sonra sonlandırıcıyla sonlandırırsın ya da karbonatlı su
1 hafta ucube gibi gezersin zombi gibi sonra yüzün kendi kendine soyulur sen sakın soyma
ondan sonra güneş kremi kullanmadan dışarı cıkma 2 hafta da 1 uygula normalde 1 ay ama

Top Bottom