Neler Yeni

Valo hwid ban kalkarmi

kayn999

80+
Hwid ban yedim, overwolf uzerinden bypass yapilip yapilmiyicagini kontrol fln ediyodum neyse bypass yapiliyormus ama sonu kotu bitti :). Belirli bir sure beklesem acilirmi hwid ban formata falan gerek varmi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,731
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hwid ban yedim, overwolf uzerinden bypass yapilip yapilmiyicagini kontrol fln ediyodum neyse bypass yapiliyormus ama sonu kotu bitti :). Belirli bir sure beklesem acilirmi hwid ban formata falan gerek varmi.
Hwid ban valorant ta 3 yada 6 ay içerisinde kendi kendine kalkıyor ancak hesap ban yediyse geçmiş olsun o hesaba muhtemelen giremezsin.
Spoofer falan kullanabilirsin ancak illegal bir yöntem, ayrıca spoofer olduğunun garantisi yok adam spoofer ayağına virüsü sistemine yükletebilir.

hile kullananları böyle tanımlıyorum banın açılmayacak
Ekran görüntüsü_1-2-2025_0841_www.sabah.com.tr.jpeg

Ekran görüntüsü_1-2-2025_0815_www.yandex.com.tr.jpeg

kayn999

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hwid ban valorant ta 3 yada 6 ay içerisinde kendi kendine kalkıyor ancak hesap ban yediyse geçmiş olsun o hesaba muhtemelen giremezsin.
Spoofer falan kullanabilirsin ancak illegal bir yöntem, ayrıca spoofer olduğunun garantisi yok adam spoofer ayağına virüsü sistemine yükletebilir.
hocam spoofer kullanamam zaten spoofer için bios sürümü değiştirmek zorunl. ben leptop kullanıyorum ve sadece bu bios sürümünü yayınlamışlar :) İllegale şuan bulaşmayı pek düşünmüyorum zaten banı da hileden yemedim.Umarım düzelir 3 aylık süre içinde denesem süre sıfırlanırmı buarada?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum hileden yemedim banı

hocam spoofer kullanamam zaten spoofer için bios sürümü değiştirmek zorunl. ben leptop kullanıyorum ve sadece bu bios sürümünü yayınlamışlar :) İllegale şuan bulaşmayı pek düşünmüyorum zaten banı da hileden yemedim.Umarım düzelir 3 aylık süre içinde denesem süre sıfırlanırmı buarada?

dostum hileden yemedim banı
neyden yedin?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,731
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sistem dosyalarını karıştırdıysa buda ban sebebi sırf giriş videosunu custom bir videoyla değiştirdi diye ban yiyen arkadaşım var (Çocuk yanımda yaptı ve yanımda ban yedi sistemini bende incelemiştim hileye dair bir şey yoktu sistemde yada oyunda)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,731
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hwid ban açılır, Hesap banı açılmaz eğer hesapta gittiyse Ki hwid ban olduğunu bile bile hesaba girerse hesapta ban yer yeni hesap açar oda ban yer. bir tanede hile kullanan s..lak arkadaşım vardı ordan biliyorum 3 yada 6 ay içerisinde hwid ban kalkıyor.

Soğuk su iç anlamında

kayn999

80+
Hwid ban açılır, Hesap banı açılmaz eğer hesapta gittiyse Ki hwid ban olduğunu bile bile hesaba girerse hesapta ban yer yeni hesap açar oda ban yer. bir tanede hile kullanan s..lak arkadaşım vardı ordan biliyorum 3 yada 6 ay içerisinde hwid ban kalkıyor.

Soğuk su iç anlamında
he buaralar algım kapandı iyice onu bile algılayamadım. ok teşekkür ederim cevabın için dahada uğraşmam sağlam guardmış valorant :(

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,731
İsim
Emre
Discord
necromancerr
he buaralar algım kapandı iyice onu bile algılayamadım. ok teşekkür ederim cevabın için dahada uğraşmam sağlam guardmış valorant :(
Eskisi kadar sağlam değil oyunun ilk betadan çıktığı günlerde 0 hile vardı oyunda şuanda gene cirit atıyor ki bu guard kernel seviyesinde çalışıyor.

kayn999

80+
Eskisi kadar sağlam değil oyunun ilk betadan çıktığı günlerde 0 hile vardı oyunda şuanda gene cirit atıyor ki bu guard kernel seviyesinde çalışıyor.
malesef hocam kolay bypasslanıyor aslında.Ben biraz mal oldğum için yakalandım.Hile yazanlar şuanda hileyi sürücü gibi gösterip oyuna inject ediyor,bildiğin ses yada ekran kartı sürücüsü gibi algılıyor vanguard onu.Sonra al sana karnel seviyesi hani nerde karnel seviyesi

Top Bottom