Hwid ban valorant ta 3 yada 6 ay içerisinde kendi kendine kalkıyor ancak hesap ban yediyse geçmiş olsun o hesaba muhtemelen giremezsin.Hwid ban yedim, overwolf uzerinden bypass yapilip yapilmiyicagini kontrol fln ediyodum neyse bypass yapiliyormus ama sonu kotu bitti. Belirli bir sure beklesem acilirmi hwid ban formata falan gerek varmi.
hocam spoofer kullanamam zaten spoofer için bios sürümü değiştirmek zorunl. ben leptop kullanıyorum ve sadece bu bios sürümünü yayınlamışlarHwid ban valorant ta 3 yada 6 ay içerisinde kendi kendine kalkıyor ancak hesap ban yediyse geçmiş olsun o hesaba muhtemelen giremezsin.
Spoofer falan kullanabilirsin ancak illegal bir yöntem, ayrıca spoofer olduğunun garantisi yok adam spoofer ayağına virüsü sistemine yükletebilir.
dostum hileden yemedim banı
neyden yedin?hocam spoofer kullanamam zaten spoofer için bios sürümü değiştirmek zorunl. ben leptop kullanıyorum ve sadece bu bios sürümünü yayınlamışlarİllegale şuan bulaşmayı pek düşünmüyorum zaten banı da hileden yemedim.Umarım düzelir 3 aylık süre içinde denesem süre sıfırlanırmı buarada?
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum hileden yemedim banı
vangurd açığı ararken yedim.program tasarlamaya çalışıyordum vanguard içinneyden yedin?
Sistem dosyalarını karıştırdıysa buda ban sebebi sırf giriş videosunu custom bir videoyla değiştirdi diye ban yiyen arkadaşım var (Çocuk yanımda yaptı ve yanımda ban yedi sistemini bende incelemiştim hileye dair bir şey yoktu sistemde yada oyunda)neyden yedin?
bana kalırsa su iç acılmazvangurd açığı ararken yedim.program tasarlamaya çalışıyordum vanguard için
su nealaka knkbana kalırsa su iç acılmaz
Alıntıyı görüntüle
Hwid ban açılır, Hesap banı açılmaz eğer hesapta gittiyse Ki hwid ban olduğunu bile bile hesaba girerse hesapta ban yer yeni hesap açar oda ban yer. bir tanede hile kullanan s..lak arkadaşım vardı ordan biliyorum 3 yada 6 ay içerisinde hwid ban kalkıyor.bana kalırsa su iç acılmaz
Alıntıyı görüntüle
Soğuk su iç anlamındasu nealaka knk
he buaralar algım kapandı iyice onu bile algılayamadım. ok teşekkür ederim cevabın için dahada uğraşmam sağlam guardmış valorantHwid ban açılır, Hesap banı açılmaz eğer hesapta gittiyse Ki hwid ban olduğunu bile bile hesaba girerse hesapta ban yer yeni hesap açar oda ban yer. bir tanede hile kullanan s..lak arkadaşım vardı ordan biliyorum 3 yada 6 ay içerisinde hwid ban kalkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğuk su iç anlamında
Eskisi kadar sağlam değil oyunun ilk betadan çıktığı günlerde 0 hile vardı oyunda şuanda gene cirit atıyor ki bu guard kernel seviyesinde çalışıyor.he buaralar algım kapandı iyice onu bile algılayamadım. ok teşekkür ederim cevabın için dahada uğraşmam sağlam guardmış valorant![]()
malesef hocam kolay bypasslanıyor aslında.Ben biraz mal oldğum için yakalandım.Hile yazanlar şuanda hileyi sürücü gibi gösterip oyuna inject ediyor,bildiğin ses yada ekran kartı sürücüsü gibi algılıyor vanguard onu.Sonra al sana karnel seviyesi hani nerde karnel seviyesiEskisi kadar sağlam değil oyunun ilk betadan çıktığı günlerde 0 hile vardı oyunda şuanda gene cirit atıyor ki bu guard kernel seviyesinde çalışıyor.