Valo hwid ban kalkarmi

Hwid ban yedim, overwolf uzerinden bypass yapilip yapilmiyicagini kontrol fln ediyodum neyse bypass yapiliyormus ama sonu kotu bitti :). Belirli bir sure beklesem acilirmi hwid ban formata falan gerek varmi.
Zamanla Açılıyor bizim arkadaşlardan biri hile açtı geri açıldı sonra.(hesabı gitti sadece)

images (12).jpeg

konu hort olacak arkadaşlar fakat bir bilgisayar alacağım arkadaş piyasa fiyatının 2k altına satıyor valorant oynayamayacağımı söylüyor açıkcası valorant zaten geçmişte oynayıp bıraktığım bir oyundu fakat zaman zaman bilgisayarımı alım satım yapıyorum parça yükseltiyorum ve bu şekilde ticaret yapmak pek hoşuma gitmiyor, yinede bana 4 aylık bir ban yediğini söylüyor bende en az 4 ay kullanıp öyle satarım diye düşünüyorum hem kimseyide mağdur etmemiş olurum, ama HWID ban diye geçiyormuş, neyse bu ban gerçekten 4 ay sonra açılıyormu ona göre yarın satın almayı düşünüyorum 2060 rtx, 5600x var, 1tb ssd 12k para vercem sıvı soğutucu psu kasa kalitesiz bileşenler malesef fakat gpu+cpu combosu güzel gibi geldi ankaradayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,990
Üyeler
186,281
Son üye
ersank26
Geri