Neler Yeni

Bilgisayar için upgrade tavsiyesi

umut21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
Sistemim fena sayılmayacak bir düzeyde ancak kasam full temperli cam olduğu için, ön tarafta dahil. Parçalar biraz fazla ısınıyor. İşlemci olarak R7 5700X3D kullanıyorum ve üzerinde ki fan arctic e34 dual e spor fanı
buna rağmen 80 dereceleri görüyor. RTX 3060Tİ da aynı şekilde hemen hemen 75 derece üstü çalışıyor. İkisini de MX-4 ile yeni düzgün şekilde yeniledim. Kasamda 32GB Ram ve asus B450 mk-2 anakart var.

Kasa olarak önerilere açığım sistemi rahatlatacak bir kasa ve mesh olması gerekiyor. Bütçe 3-4 arası, farklı öneriler de var ise sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Can Ekici
knk bütçen varsa sıvı soğutmaya geç 240mm yeterli olur
benim kasada tamperli sıvı soğutma var sorun olmuyor sıvı soğutma hem işlemciyi soğutuyor hem üstündeki fanlar sayesindede kasanın içindeki sıcak havayı dışarı atıyor

umut21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk bütçen varsa sıvı soğutmaya geç 240mm yeterli olur
Usta dediğim gibi aslında üzerinde ki fan da baya başarılı, kasadan dolayı direkt ısınıyor işlemci 240mm tek başına ne kadar etkili olur bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Can Ekici
knk dediğim gibi sıvı soğutma hem işlemciyi soğutuyor hem üstündeki fanlar sayesindede kasanın içindeki sıcak havayı dışarı atıyor(eksoz gibi) yeterli olur zaten normalde ekran kartları 70-80lerde olması normal 80i görünce fanları çalıştırıp ısısını düşürüyo yaa yük altında

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Semih Soydaş
Sistemim fena sayılmayacak bir düzeyde ancak kasam full temperli cam olduğu için, ön tarafta dahil. Parçalar biraz fazla ısınıyor. İşlemci olarak R7 5700X3D kullanıyorum ve üzerinde ki fan arctic e34 dual e spor fanı
buna rağmen 80 dereceleri görüyor. RTX 3060Tİ da aynı şekilde hemen hemen 75 derece üstü çalışıyor. İkisini de MX-4 ile yeni düzgün şekilde yeniledim. Kasamda 32GB Ram ve asus B450 mk-2 anakart var.

Kasa olarak önerilere açığım sistemi rahatlatacak bir kasa ve mesh olması gerekiyor. Bütçe 3-4 arası, farklı öneriler de var ise sevinirim.

umut21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Alican ekinci
Bu şekilde büyük ve fanları kaliteli bir kasa alıp sıvı soğutucuyu da eklesem tamam gibi görünüyor. Parça olarak bence de iyi bi ssd yükseltirim belki
bence sıvı soğutmayada gerek yok elindeki kule tipi gayet yeterli. mavcut kasanın hava akışı iyi olmadığı için kule tipin yetersiz kalıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom