Neler Yeni

Valorant van 9004 hatası

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Master yi
windowsun sitesinden indiririm en son sürümü bide key alırım biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim korktuğum sorun olur mu crackli ya
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 bunu indir bi sorun olmaz sanırım işte bende orasını bilmiyorum olmaması lazım bunu ile widowsu en güncel haline getiriceksin bişe olursa dediğin windows bozulur dosyalar bozulur en fazla sisteme tamaen 0 format atmak zorunda kalırsın

crowsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Güler

Ekler

• IMG_20250131_144711.jpg
    IMG_20250131_144711.jpg
    1.4 MB · Hit: 6

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Master yi
knk bilgisayarı açtığımda masaüstü uygulamaları gözükmüyor ve pc donuyor
Ayarlara girip güncelleştirmeleri denetle bakalım birde en iyi kendin güzel bir format at tamamen Windows'u sıfırdan baştan kur muhtemelen pc tamamen düzelir ama ennaz 8gb bir usb lazım haberin olsun
Birde bilgisayar a tıklayınca old windows diye bir dosya var mı ? Depolama da windows c de

crowsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Güler
Ayarlara girip güncelleştirmeleri denetle bakalım birde en iyi kendin güzel bir format at tamamen Windows'u sıfırdan baştan kur muhtemelen pc tamamen düzelir ama ennaz 8gb bir usb lazım haberin olsun
Birde bilgisayar a tıklayınca old windows diye bir dosya var mı ? Depolama da windows c de
güncellemeden dolayı mı oldu sence bu

sildim galiba ben old windowsu

bide görev çubuğunda bi uygulamaya tıkladığımda görev çubuğu yenileniyor ondan sonra tiklayabilyorum

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Master yi
güncellemeden dolayı mı oldu sence bu
Sendeki sürüm baya eskiydi sanırım ben sana direk güncel w10 a güncelleyen linki attım windows güncellendi ama eski windows ile dosyaları flm karışmıştır
Zaten windows c ye girdiğin zaman old.windows die bir dosya olması lazım
En temizi sıfırdan kurmak burdan anlatabilirim ama 8 GB uab lazım en az hem sistemin daha stabil ve performanslı olur eski windowsta olan hiçbir sorunlar olmaz muhtemelen şuan dosyalar karışmış bozulmuş olabilir

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
EmreE
valorantta van 9004 hatası alıyorum windowsum crackli ne yapabilirim
Yazılanların hiçbirinin ALAKASI YOK biostan güvenli ön yükleme ve tpm2.0 açman lazım güncelleştirme falan windowsunuda bozumuşlar şimdi boşyna format falan atıcan zaman kaybı hep

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Master yi
Sendeki sürüm baya eskiydi sanırım ben sana direk güncel w10 a güncelleyen linki attım windows güncellendi ama eski windows ile dosyaları flm karışmıştır
Zaten windows c ye girdiğin zaman old.windows die bir dosya olması lazım
En temizi sıfırdan kurmak burdan anlatabilirim ama 8 GB uab lazım en az hem sistemin daha stabil ve performanslı olur eski windowsta olan hiçbir sorunlar olmaz muhtemelen şuan dosyalar karışmış bozulmuş olabilir
Old windows ise şu senin eski windowsunda yüklü olan uygulamar vs her şey öyle olması lazım

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Master yi
Yazılanların hiçbirinin ALAKASI YOK biostan güvenli ön yükleme ve tpm2.0 açman lazım
Tpm w11 için değil mi ?

Eyw bildirim geldi baktım bide son kez kontrol için bir güncellemeleri denetle yaparmısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,429
Üyeler
167,312
Son üye
ramazan1926
Top Bottom