Neler Yeni

Çözüldü✓ Mavi erkran hatası alıyorum

vezir12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasir
Bilgiyarı yeni almişken 3 ay sürede mavi ekran hatası verdi kod olarak donanım hatası diyordu bende garantiye gönderdim tamir ettikleri i söyleyip geri aldım lakin 3 ay sonra yine mavi ekran hatası verip donanımsal bir hata var dedi bu sefer kendim bilgisyara test ettim internettde arştirarak donanım her şeyi ettim lakin donanımsal hiç bir sorun olmadığını gördum ne yapmalıyim

Bilgisyar
Asus tüf gaming
Ryzen 7735
Nividia 4060 8 GB
16 GB dr5 ram
500 hafıza var
Tüketici hakem heyetine başvurmalimıyım yoksa bir daha garantiye mi gönderiyim

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Deniz
mavi ekran ile ilgili oluşturulan dump dosyasını çözümleyebilecek biri yardımcı olabilir.
yüklediğin bir yazılım yüzünden de mavi ekran alıyor olabilirsin.
ben mesela valorant yüzünden arada mavi ekran alıyorum.
youtube da araştır mavi ekran dump çözümleme diye oradan yardımcı olabilir
en azından neden mavi ekran aldığın konusunda fikir verebilir.

vezir12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mavi ekran ile ilgili oluşturulan dump dosyasını çözümleyebilecek biri yardımcı olabilir.
yüklediğin bir yazılım yüzünden de mavi ekran alıyor olabilirsin.
ben mesela valorant yüzünden arada mavi ekran alıyorum.
youtube da araştır mavi ekran dump çözümleme diye oradan yardımcı olabilir
en azından neden mavi ekran aldığın konusunda fikir verebilir.

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertan yılmaz
ben genelde mavi ekran yedimde format atarım tabi önce dosyalarımı yedekledimde bazen donanımsal bir sorundan çıkıyor ama genelikle sistem dosyalarının bozulması sonucu yersin

vezir12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araştırdım lakin bilgisayar şuan hıç açılmıyor artık kendini yeniden başlatıp duruyor
Son olarak format attım ama hal mavi ekran alıp bilgisayar kendini yenden başlatip duruyor

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertan yılmaz
Araştırdım lakin bilgisayar şuan hıç açılmıyor artık kendini yeniden başlatıp duruyor
Son olarak format attım ama hal mavi ekran alıp bilgisayar kendini yenden başlatip duruyor
bak şimdi aynı sorunu bende yaşamıştım eski bilgisayarımda çözümü basit evinde bir windows kurulu bir flash varsa direk temizden format at ben öyle çözmüştüm çünkü sürekli kendini restliyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mustafa Kademoğlu
Para iadesi istesene neden uğraşıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mustafa Kademoğlu
aynen mantıklı
ya aslında mantıklı değil sistem fiyatları yükseliyor alım gücü düşüyor felan da aynı sorunları yaşadım keşke o zamanlar para iadesi alsaymışım diyorum şuan çünkü iyi fırsatlar kaçırdım o yüzden diyorum

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertan yılmaz
ya aslında mantıklı değil sistem fiyatları yükseliyor alım gücü düşüyor felan da aynı sorunları yaşadım keşke o zamanlar para iadesi alsaymışım diyorum şuan çünkü iyi fırsatlar kaçırdım o yüzden diyorum
fiyatlar gittikçe uçuyor

vezir12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasir
ben genelde mavi ekran yedimde format atarım tabi önce dosyalarımı yedekledimde bazen donanımsal bir sorundan çıkıyor ama genelikle sistem dosyalarının bozulması sonucu yersin

Para iadesi istesene neden uğraşıyorsun
Reis bilgisyari 38 aldım şuan bilgisyar 54 doğru çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis bilgisyari 38 aldım şuan bilgisyar 54 doğru çıkıyor
Birde format da attım bilgisayara bütün parçalarinı test de ettim lakin bir sorun da çıkmadı neyse artık sorunu bulsam düzletcem lakin sorun bulamadım
1 inci ramlerde sıkıntı yok
2 disk de sıkıntı yok
3 riskli dosya da yok
4 artık garantiye yollayacam
Bir daha hata alırsam tüketici hakem heyetine başvurcam

Bilgiyarı yeni almişken 3 ay sürede mavi ekran hatası verdi kod olarak donanım hatası diyordu bende garantiye gönderdim tamir ettikleri i söyleyip geri aldım lakin 3 ay sonra yine mavi ekran hatası verip donanımsal bir hata var dedi bu sefer kendim bilgisyara test ettim internettde arştirarak donanım her şeyi ettim lakin donanımsal hiç bir sorun olmadığını gördum ne yapmalıyim

Bilgisyar
Asus tüf gaming
Ryzen 7735
Nividia 4060 8 GB
16 GB dr5 ram
500 hafıza var
Tüketici hakem heyetine başvurmalimıyım yoksa bir daha garantiye mi gönderiyim
Xmp açıkmi PC de açıksa kapat şunu fark ettim ben uygun veya YouTuber sistemlerin genelinde bu problem mevcut birçok PC geçti YouTuber vs genelinden mavi ekran yedim sebebi xmp saçmalığı idi kapatınca herhangi bir mavi ekran almiyordum açınca belli aralıklarla alıyordum.

Son düzenleme:

vezir12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasir
Valla reis iş işten geçti artık sabah kalktim gönderdim garantiye
zaten bilgisayar hıç Açılmıyordu

Top Bottom