Neler Yeni

RTX 5080 oyunlarda çökme

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkan Demir
Temiz windows 11. Ben 1 gün boyunca uğraştım DDU ile falan temizledim ancak nafile. Temiz Windows 11 kurdum ancak öyle çözdüm. Amd RX 7900 XT'den geçtiğim için çok sorun yaşadım Windows kurmadan gideremedim çökmeleri ve donmaları. Son olarak kartın PCI Gen 5 çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bazı anakart ve ekran kartlarında Gen 5 çalışmayı bırakın Gen 3 ve Gen 2 çalışıyormuş ve düzelmiyormuş. Bununla ilgili De8bauer gibi yayıncıların birçok videosu var özellikle FE kartlarda görülmüş ancak 3. Partilerde varmış aralarında.
Aynı sorunları mı yaşıyordun? Format ile mi düzeldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Arkadaşlar kart bugün geldi taktım ve kullandım fakat oyunlarda çöküyor örnek olarak valorant hiç açılmadan kapanıyor chivlr 2 crash veriyor crberpunk arada sırada açılırken pc kapanıyor pubg crash veriyor aynı sorunları yaşayan var mı ? bazı oyunlar da ise sorun yok bu arada ekran kartsız pcde sorun yok düzgün çalışıyor önceki kartım da palit 4070 ts idi bu kartta da problem yaşamıyordum
Not olarak ekleyeyim stress testlerinde sorun yaşamadım 3dmark olması gereken puanı verdi furmark da olması gereken gibi çalışıyor
Sistem
anakart x870
işlemci r9 9950x
Güç kaynağı 850w gold
Ekran kartı Palit gamepro 5080

Bahsettiğine benzer sorunlar yaşayan bir kaç kişi daha buradaki ayarlarla sorunundan kurtardı. Sen de bir deneyebilirsin.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkan Demir

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Yılmaz
Fpsi 150ye falan sınırlandırmislar ama sende oyunlar doğru düzgün açılmıyor ki sinirlayasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D

Çok önemli dosyaların falan varsa yedekleyip teniz format kur :D arkadaşın dediği gibi sürücülerini kaldırdığında bile artıkları kalıyor 5080 de 4070 in giydirilmiş halı olunca oyunlar da şaşırıyordur
Kartın ne olduğunu çıkaramıyorlardir kesin :D
Valorant kesin sen kimsin lan diyordur bu ekran kartına

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Ekmekçioğlu

Linki koypalamamışım sanırım :)

Revenqer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
orhan
Sıfır sistem topladım formatla falan alakası yok.9800x3d ,Rtx5080 Pubg çökme hatası veriyor.Güncelleme gelmesi lazım sanırım ama kimseden ses yok .

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkan Demir
Sıfır sistem topladım formatla falan alakası yok.9800x3d ,Rtx5080 Pubg çökme hatası veriyor.Güncelleme gelmesi lazım sanırım ama kimseden ses yok .
senden ricam pubg dışından chivlry 2 valorant ve cyberpunk da da dener misin aynı sorunları mı yaşıyoruz

senden ricam pubg dışından chivlry 2 valorant ve cyberpunk da da dener misin aynı sorunları mı yaşıyoruz
ve kaç monitör ile kullanıyorsun

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yeni sürücü güncellemesini beklicen şuan belirli bir çözümü yok. Neyse ki Nvidia bu konuda iyi, kısa sürede çözmeye çalışırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ufuk Boztepe
Bende aynı sorundan müzdaribim pubg oynarken crash veriyor ve ciddi şekilde %1 fps drop yiyorum çogu oyunda oluyor bu.Çift monitör kullanmamın bir eksisi varmı bilmiyorum o monitörde 4k 144hz ama bi alakası olucagını sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet said eğilmez
Benim de aynı last of us girerken ,Cyberpunk r6te hepsinde çökme hatası aldım ekranım gidiyor fanlar full hızda çalışıyor ve ekranım geri gelmiyor astral 5080 de yaşadım muhtemelen yazılımsal benim sistemimde sıfır

Top Bottom