Dostum biraz daha ekle bunlarla uğraşma,Zoko ZK600 600W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı alınır mı? Rtx 4060 sistem için kullanacağım
Ne önerirsiniz uygun fiyatlı psukasa belki psu hayır
Şuan en iyi psu seçeneğim bu ama pahalı geldi birazDostum biraz daha ekle bunlarla uğraşma,
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bütçeye bağlıNe önerirsiniz uygun fiyatlı psu
Hocam bunumu almalıyım arkadaşın attığı FSP markalı psuyu mu almalıyımbütçeye bağlı
MSI MAG A550BN 550W 80 Plus Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
MSI MAG A550BN 550W 80 Plus Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
msi olanHocam bunumu almalıyım arkadaşın attığı FSP markalı psuyu mu almalıyım
Çok bir farkı var mı 650w olanla aynı fiyatmsi olan
hyper 3 fspinin en giriş seviye ürünü başarılı bi model değil yaniÇok bir farkı var mı 650w olanla aynı fiyat
Değerli hocam ben sizinle ürün kıyaslamadım 550W ürün atmışsınız ben 650W ürün attım +80 özelliği var 1900 liraya zaten giriş seviyesi var, FSP ürününün giriş seviyesi bile çoğu modelin son seviyesinden iyidir diye düşünüyorum uzun zamanlar kullanır, MSİ markasına lafım yok ama 550W ürün önermişsin.hyper 3 fspinin en giriş seviye ürünü başarılı bi model değil yani
ee atıyım bi 2000wlık psu onu alsın o zaman? yanlış bir bakış açısındasınız.Değerli hocam ben sizinle ürün kıyaslamadım 550W ürün atmışsınız ben 650W ürün attım +80 özelliği var 1900 liraya zaten giriş seviyesi var, FSP ürününün giriş seviyesi bile çoğu modelin son seviyesinden iyidir diye düşünüyorum uzun zamanlar kullanır, MSİ markasına lafım yok ama 550W ürün önermişsin.
gırıs sevıyesı dıyo tamam fsp ve daha fazla olabılır ama ıcı ne alemdeDeğerli hocam ben sizinle ürün kıyaslamadım 550W ürün atmışsınız ben 650W ürün attım +80 özelliği var 1900 liraya zaten giriş seviyesi var, FSP ürününün giriş seviyesi bile çoğu modelin son seviyesinden iyidir diye düşünüyorum uzun zamanlar kullanır, MSİ markasına lafım yok ama 550W ürün önermişsin.