Neler Yeni

Harp okuluna nasıl girerim (zaman Önemli).

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
jandarma astsubay meslek yuksek okulu
Anladım ama asker olmayı daha çok istiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşını yıl olarak değerlendirir mesela 2006 eylül doğumlusun 1 ocak 2027 yılından itibaren 21 yaşında sayar ve msü ye başvuru yapamazsın artık üniversite bitirip dışardan başvuru yapman gerekecek
Yani seneye son şansım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
hocam rütbe sistemi jandarmada da var normal rütbelerle aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahil guvenlık/jandarma/hava kuvvetleri/deniz kuvvetleri/kara kuvvetleri
Ben direk askeriyeden kara kuvvetleri gitmek istiyom

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Burak
Jandarmaya alım çok az ve tsk ayrıldığı için kurmaylık kalktı Cumhurbaşkanı atamasına göre yükseliyorlar olması lazım
evet tsk bunyesinde degıl içislerine baglı polis ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan
Jandarmaya alım çok az ve tsk ayrıldığı için kurmaylık kalktı Cumhurbaşkanı atamasına göre yükseliyorlar olması lazım
Ben şimdi rütbe mide yükseltmek istiyorum harp okulundan devam edicem şimdi tyt çalışıp okulu kazanıp msü'mü giricem

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Arda doğan

Rulep

80+ Gold
Ben şimdi rütbe mide yükseltmek istiyorum harp okulundan devam edicem şimdi tyt çalışıp okulu kazanıp msü'mü giricem
Msü gireceksin sonra haziranda tyt ve ayt gireceksin başvurunu msü sonucu açıklandıktan sonra yapacaksın temmuz gibi mülakatlara Ankaraya gideceksin

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Mehmet Aslan
dostlar çıraklık lisesi bitirmiş 18 yaşında birisiyim hayatıma askeriyeden rütbeli bir şekilde devam etmek istiyorum ama bir bilgim yok harp okuluna nasıl girebilirim sabit bir rütbede kalmak istemiyorum rütbemi ilerletmekte istiyorum bilgim sıfır ama hazırlanacağım bu harp okuluna girmek için girdiğimiz sınavlar nelerdir aşamaları nelerdir göz derecem iyi belde hafif bi skolyoz ama düzelteceğim ve fizik için spora giden birisiyim fizik konusunda kendimi iyice geliştiriyorum ama dediğim gibi ilk neye hazırlanmam gerek ayt sks tyt nedir msü nedir harp okuluna girmek için hangi sınava girmem veya çalışmam gerkeiyor yardımcı olur musunuz şimdi şuıbatın 7 sinde işten çıkacağım msü 7 sinden 7 sine galiba şubatın
Hocam senin görüşünü az çok biliyorum , Harp Okulu bir anlık bir heves ile yapılacak bir şey değil , beni yanlış anlama lütfen yapamazsın demiyorum , ciddi bir iş olduğu için hemen hadi başlayalım denebilecek bir şey değil , girip pişman olma ihtimalinde var sonuçta. Harp Okulu çok ağırdır , hem fiziksel olarak hem de ders olarak , Msü öğrencileri çok ciddi teorik eğitimlerden geçiyorlar , bunun altından kalkabilecek misin ? Fiziksel çalışmanın yanında Sayısal ve Sözel olarak sağlam bir birikime ihtiyacın var , hazır altyapın var mı veya altından kalkabilecek misin ? Veya yapabilirim diyor musun ?

Top Bottom