Neler Yeni

1.1.1.1(Cloudflare WARP) ile sadece Discord'a bağlanmak-Warp Split Tunneling (1)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
Turknette geciyorsun kafan rahat yaşıyorsun.😅
İnan öyle. Zamanında hafif bir sorun yaşamıştım. Ondan beridir Superonline devam ediyorum ama gigabit altyapısı gelse gözüm kapalı değişirim. Taahhütlü falan alırım hatta belki o derece :kekw:

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Öncelikle bu anlatım sadece bir video sayesinde mümkün olabildi. Eğer anlamakta zorluk çektiğiniz yerler olursa video üzerinden takip etmenizi tavsiye ederim. Adımların süresini de videoyla eşitleyip eklemeye çalışırım.

-Başlamadan önce indirmeniz gerekenler: WARP(https://1.1.1.1/ veya https://one.one.one.one/)

İndirmek istediğiniz yeri seçin. Bu Windows olur, Mac olur, Android olur, iOS olur hangisi ise oraya tıklayın(Fotoğraflar tamamen Windows üzerinden ilerleyecek).

Eğer yüklü ise bu adımı geçin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Eğer ki tarayıcınız indirmeye izin vermezse şu adımları izleyin.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Görev çubuğundaki simgelerde(genelde ekranın sağ altı) bulut simgesine tıklayın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Her şeyi tamamladıktan sonra bu ekranda kalın. Otomatik bağlanmaya çalışırsa da kapatın.
Alıntıyı görüntüle
Altta açık kalsın, tümüyle kapatmayın. İleride geri döneceğiz buraya.

Uygulamayı indirme kısmı bitti, tarayıcınızı açın. Şimdi asıl adımlara geçiyoruz.

Cloudflare'a üye olmak.

Bu linke tıklayıp üye olun. Üyelik yapacağınız hesabın bilgilerini unutmayın. Şifreniz minimum 8 haneli, 1 sayı ve 1 özel karakter (+$!@) olacak şekilde ve boşluksuz olmalıdır.

Üyelik yaptıktan sonra size bir mail gelecek ve bu sayfaya yönlendirileceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Maildeki linke tıklayıp hesabınızı doğrulamayı unutmayın. Linke tıklayınca da şöyle bir ekrana göndermesi gerek.

Alıntıyı görüntüle

(Eğer Google veya Apple hesabınız ile bağlandıysanız otomatik doğrulanacağından bir sonraki adımdaki fotoğraftan devam edin)

Site arayüzüne ulaştığınızda sol tarafta "Zero Trust" yazan yere tıklayın.

Alıntıyı görüntüle

Tıkladıktan sonra *burası önemli* buraya herhangi bir takım adı yazın. İstediğiniz şey olabilir ama kolay bir şey yazmayın. Başkasınınki ile uyuşmasın. Sonra Next'e tıklayın. Burada yazdığınızı .cloudflareaccess.com halinde unutmamak için bir yere kaydediniz. Sonraki adımlar fotoğraflı.

Alıntıyı görüntüle

Bu adımda bir sanal kart hazırlayın. Yoksa da normal kartınızı girin. Zaten hiçbir ücret çekmiyor, ekleme amaçlı denemelik ücret bile almıyor.
Next'e tıklayın ve satın alımı tamamlayın. Kartınızdan hiçbir ücret çekmeyecek ve herhangi bir bildirim gitmeyecektir bankanıza.
Alıntıyı görüntüle

Sonraki adımlarda aynı şekilde beni takip edin.

Alıntıyı görüntüle

Bu adımda Cloudflare'a kayıt olduğunuz mail hesabınızı girin lütfen. İlerideki adımda karışıklık olmasın.

Alıntıyı görüntüle

Yaptıktan sonra sol taraftan fotoğraflı adımlara devam edin.

Rule name kısmına istediğinizi yazın. Selector kısmından "Everyone" ı seçin. Alt tarafta daha önce Access Group'tan açtığınız grubu tikleyin ve kaydedin.

Alıntıyı görüntüle

Fotoğraflı adımlardan devam.

SUPERONLINE KULLANICILARININ YAPMASI GEREKEN AYAR:
Alıntıyı görüntüle

Burada MASQUE protokolünü seçmeniz gerekiyor. Superonline WireGuard protokülünü kabul etmiyor veya engelliyor.

Başka internet sağlayıcısı kullanan varsa ve tüm adımları yaptıktan sonra eğer hala Discord'a erişemiyorsa veya Zero Trust açılmıyorsa bu adıma dönüp MASQUE protokolünü seçmelidir.

Biraz daha aşağıya indiğinizde Split Tunnels seçeneğini göreceksiniz. Manage'a tıklayın önce.Alıntıyı görüntüle

Bu ekrandaki tüm adresleri bir Word dosyasına kopyalamanızı tavsiye ederim. Eğer bendeki ile aynıysa bu işlemi yapmanıza gerek yok. Buraya ekleyeceğim.

TypeValueDescriptionContext menu

Select this
addressff05::/16-

Select this
addressff04::/16-

Select this
addressff03::/16-

Select this
addressff02::/16-

Select this
addressff01::/16-

Select this
addressfe80::/10IPv6 Link Local

Select this
addressfd00::/8-

Select this
address255.255.255.255/32DHCP Broadcast

Select this
address240.0.0.0/4-

Select this
address224.0.0.0/24-

Select this
address192.168.0.0/16-

Select this
address192.0.0.0/24-

Select this
address172.16.0.0/12-

Select this
address169.254.0.0/16DHCP Unspecified

Select this
address100.64.0.0/10-

Select this
address10.0.0.0/8-

Bunlar lazım olabilir diye sonradan ekleyeceğiz. Şimdi o sayfadan geri çıkın ve fotoğraflı adımları izleyin.

Postun devamı:

Ama sen Keenetic'in le daha basit bir şekilde Discord için ayarlama yapabilirdin. :) Emeğine sağlık.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Baran Kut
Ama sen Keenetic'in le daha basit bir şekilde Discord için ayarlama yapabilirdin. :) Emeğine sağlık.
Kendimi hiç alıştıramadım modem ayarlarına ya. Entegre de etmek istiyordum beceremedim, saldım.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Kendimi hiç alıştıramadım modem ayarlarına ya. Entegre de etmek istiyordum beceremedim, saldım.
Zapret var, belli ip leri istediğin VPN profilinden çıkma var falan filan... TG ' yi takip etmelisin :)

Top Bottom