Neler Yeni

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

Enderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Burak Efe
İade ettim zaten. Olumsuz yorumlar can sıkıyor. Bu doğru bir şey ama en azından şunu öğrendim yorumlardan. Güncel sistemim gayet iyiymiş. daha makul fiyata aynı performansı alabileceğim seçenekler ilerde çıkacaktır diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim. Ya 5070 ti yada 5070 super alacağım o halde.
5070 super ben de bekliyorum vallahi. tahmin ettiğim gibi fiyatlar gelirse çok sevinicez :)

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Arda doğan
Merhaba herkese. Palit Gamerock 5080 OC modelini 64k'ya satın aldım. İmzamda'ki sistemi değiştirmeden aldım. Sadece İmzamdaki ekran kartı yerine 5080'i koyduğumu düşünün yani. Monitörüm 165hz 2k. Kartı aldım almasına ama hata mı ettim diye hala düşünüyorum. Önümdeki 4-5 sene Ekran kartı derdim olmasın diye aldım. Güncel sistemimde bottleneck yiyeceğimin farkındayım. Temmuz'da maaş zammı alacağım. O vakit Gen5'e geçmeyi düşünüyorum. Sadece yorumlarınızı merak ettim.

Güncel sistemimde 5080 ile upgrade yapmak ne kadar mantıklı sizce? Bottleneck yiyeceğimi biliyorum ama ne kadar yerim? Daha mantıklı bir seçenek olabilir miydi? (Muhtemelen olurdu ama en güncel teknolojiye sahip olmak için hızlı davranmış bulundum biraz)
Yeni sistem özelliklerin ne pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
can
Bu fiystlsr lansman nedeniyle düşük değilmi
değil. aksine yüksek bile. 1100 dolarlık kartlar 1550 dolara satılıyor.

Ben ürünü iptal ettim buradaki yorumlardan dolayı. daha ucuza düşer diye düşünmüştüm çünkü. (Ama sanırım 5080 hep 60-65k bandında satılacak anladığım kadarıyla) Düşmese bile 5070ti her türlü 5080'den daha ucuz olacak. Gider onu alırım diye düşünüyorum. Zaten aslında belki buna bile ihtiyacım yoktur. Ben genellikle sadece yarış ve dövüş oyunları oynuyorum. Ara sıra Silent Hill 2, Cyberpunk gibi oyunlara giriyorum sadece.
gainward phantom vesaire var 56 bin TL'ye. gainward phoenix bir alt modeli 47 bine satıldı onu da 51-52lere çekerler dolar sabit kalabilirse kalamazsa da phantom 58 olur phoenix 55 olur, palit gaming pro var 56 bine. dolar sabit kalsa ara sıra indirimler denk gelirse ucuza alınabilir derdim de dolar sabit kalmaz. o yüzden fiyatlar düşmez ama çokta artmaz şu ilk 1-2 ay atlatılsın sonra stoklar bollaştıkça fiyatlar dengelenir aşağı doğru. bu seri bu fiyatları hak eden bir seri degil cünkü. ilk hypela herkes yükleniyor ve stoklar az ama stoklar bollaşıp milletteki bu hype trenine atlama işleri bitince gerçek değerini bulur.

Son düzenleme:
Top Bottom