Mad rvxe mad r vs vxe r1 pro max hangisini almalıyım 8k ya 200 mah yeter mi yoksa vxe r1 pro max ve dongleını mı aliyim?
incelemeleri izledim mad r ın ergonomisini daha çok beğendim claw gripim ama 200 mah çok az normal mouselar bile 250 falan oluyor ve 8k da su gibi gitmez mi şarj? ve 4k ile 8k arasında çok bir fark yok ise dongle alıp vxe r1 pro max de alabilirimMad r switchleri daha iyi 8k sı var ikisinide swarcow dan incelemelerini bakın
8K yı 240 hz monitörün yoksa hissedemezsin bile 4k da 10 20 saat rahat çıkartır gibime geliyorincelemeleri izledim mad r ın ergonomisini daha çok beğendim claw gripim ama 200 mah çok az normal mouselar bile 250 falan oluyor ve 8k da su gibi gitmez mi şarj? ve 4k ile 8k arasında çok bir fark yok ise dongle alıp vxe r1 pro max de alabilirim
batarya farkı çok hissedilir mi8K yı 240 hz monitörün yoksa hissedemezsin bile 4k da 10 20 saat rahat çıkartır gibime geliyor
Süre olarak belkibatarya farkı çok hissedilir mi
vxe serisi ile arasında boyut farkı var mı
ve mad r dan farkı nedir hocam
Malzeme kalitesi switch vesaire daha iyidir ama 159 pro bu paraya beleşAjazz aj159 pro mu(733 liraya siparişi oluşturdum) yoksa bu arkadaşın dediği mouseler mi hocam?
Scyrox v8 shape olarak aynısıvxe serisi ile arasında boyut farkı var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve mad r dan farkı nedir hocam
Eyvallah hocam saolasınMalzeme kalitesi switch vesaire daha iyidir ama 159 pro bu paraya beleş
Scyrox v8 shape olarak aynısı
mad r veya r1 pro max ile aradaki fiyat farkına scyrox v6 ya da v8 değer miMalzeme kalitesi switch vesaire daha iyidir ama 159 pro bu paraya beleş
Scyrox v8 shape olarak aynısı