https://www.akakce.com/power-supply...FCR1tLK2FLl5pqJC_4pF8ZjbhawfWGuxoCVsgQAvD_BwE bunu önerir misiniz?Bütçe biraz daha çıkarsa:
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir forumda zor takıldığı söylenmiş öyle mi gerçekten ilk defa kendim takacağımda alırsamindirimdeyken şunu alabilirisnizNZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Takarken ben zorlanmadım açıkçasıBir forumda zor takıldığı söylenmiş öyle mi gerçekten ilk defa kendim takacağımda alırsam
Hocam yanlış kabloyu yanlış yere taktık diyelim veya tam oturmadı diyelim ciddi bir sorun verirmi sistemeTakarken ben zorlanmadım açıkçası
yanlış kabloyu yanlış yere takamazsın zaten girişleri hepsinin farklı oluyor ön panelde biraz zorlanabilirsin belkiHocam yanlış kabloyu yanlış yere taktık diyelim veya tam oturmadı diyelim ciddi bir sorun verirmi sisteme
High power veya msiAttıklarınızdan en kalitelisi hangisi?