Neler Yeni

Yardım Gigabyte RTX2060 sesli çalışma sorunu

Salihiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih İsmail YILDIZ
Merhabalar, 4000TL'ye 2. el Gigabyte RTX2060 ekran kartı aldım. Test videosunda da ısındığını fark etmiştim zaten fakat fazla umursamamıştım. Şu anda elime ulaştı. Fotoğrafta belirttiğim değerlerde çalışıyor. Fan hızı %96 olduğu için fazla sesli çalışıyor nasıl çözebilirim?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-05 211542.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-05 211542.png
    3 MB · Hit: 12

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Knk kart zaten yıllanmış normal ev ortamında kullanılmış kart bile olsa pedleri gitmiştir.
Kart açtır temzilet macun yenilet.
Fanları sök yağlat
Büyük ihtimal mining de de kullanılmıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Boran Sarıbaş
Merhabalar, 4000TL'ye 2. el Gigabyte RTX2060 ekran kartı aldım. Test videosunda da ısındığını fark etmiştim zaten fakat fazla umursamamıştım. Şu anda elime ulaştı. Fotoğrafta belirttiğim değerlerde çalışıyor. Fan hızı %96 olduğu için fazla sesli çalışıyor nasıl çözebilirim?

Termal ped ve macun önerir misiniz?
arkadaşın dediğine katılıyorum fan sürekli mi bu hızda dönüyor yoksa yük altında mı

Salihiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih İsmail YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüke bindiği anda hızlanmaya başlıyor ve ısındıkça daha fazla hızlanıyor. 15 dakika boyunca test ettim maksimum fotoğraftaki değerleri gördü. GTX750TI'dan geçmiş birisi olarak bana bu değerler çok saçma geldi. Ve normal şartlarda bu ekran kartının yükte olamdığında fanlarının durması gerekiyor. Fakat şu an yükte olmamasına rağmen %50 hızda 55 derecede çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de fanın hızını en düşüğe aldığımda fanlar kusursuz dönmüyormuş da yavaşlayıp tekrar hızlanıyormuş gibi sesler geliyor.

Top Bottom