hayır.Ortaokulda 8. sınıfım birinin kalemi almıştık müdür geldi sınıfa baya kızdı ben itiraf ettim sonra hoca yarın görüşcez dedi bişey olur mu acaba
kalemi almayla bir şey olmaz ama sen yinede bunu alışkanlık haline getirme. Eğer bu durumlar tekrarlanır yada daha büyük bir olay olursa tutanak tutulabilir ve memur olamamaya kadar yolu var.Ortaokulda 8. sınıfım birinin kalemi almıştık müdür geldi sınıfa baya kızdı ben itiraf ettim sonra hoca yarın görüşcez dedi bişey olur mu acaba
Birşekilde sana ceza veririz diye inandırırlar ama birşeycik yapmazlarOrtaokulda 8. sınıfım birinin kalemi almıştık müdür geldi sınıfa baya kızdı ben itiraf ettim sonra hoca yarın görüşcez dedi bişey olur mu acaba
bişey olmaz ben çocuğun kafasını yardım sicile işlencek falan filan dediler bişey olmadı sene sonu siliyorlar 10 kere tutanak yedim ben ortaokuldaOrtaokulda 8. sınıfım birinin kalemi almıştık müdür geldi sınıfa baya kızdı ben itiraf ettim sonra hoca yarın görüşcez dedi bişey olur mu acaba
Silindiğini mi sanıyorsun senbişey olmaz ben çocuğun kafasını yardım sicile işlencek falan filan dediler bişey olmadı sene sonu siliyorlar 10 kere tutanak yedim ben ortaokulda
evet ? aşırı büyük bir şey olmadıkça hiç bir şey olmuyor sadece göz korkutma sen sicile işlendiğini mi sanıyorsun yoksa askeri okul mu ora?Silindiğini mi sanıyorsun sen![]()
Memuriyetini yakıyor gerisini bilemem.evet ? aşırı büyük bir şey olmadıkça hiç bir şey olmuyor sadece göz korkutma sen sicile işlendiğini mi sanıyorsun yoksa askeri okul mu ora?