Sherlockholmes12
80+ Bronze
Çok klasik olacak ama azıcık Cool ol kızla baya boş muhabbet yaşamışsınız tavsiyem direk git söyle söylemeyeceksen ilgisiz davranBeyler 11.sınıfa geçtim olayı temelden anlatıcam, 10.sınıfta bi kız vardı kız güzel bi kızdı 1.dönem ortlarına doğru biz sanaldan baya konuşmaya başladık bu kendini ailesini anlatıyordu karşılıksız kalmasın diye kendimden bahsediyordum (konuştuğumuzda video vs. Atıyordu kendimi övmek için söylemiyorum gerçekten kızın söylediği bütün kriterlere uyuyordum) okulda çok konuşmuyorduk ama baya bakışıyorduk 2.dönem sonlarına doğru kimya kursu vardı bu arkasını döndü aramızda çapraz 3 sıra falan vardı bir göz göze geldik paso 7sn kız sonra güldü önüne döndü ama benim nabız 200 kalp krizi geçiricem neyse araya yaz tatili girdi bu bana ne yazdı ne aradı kendi takipçilerinden çıkardı bende çıkardım başka bi hesabım vardı orda bilerekten çıkarmadım, 28 temmuz da kız bana yazdı selam napıyosun hesabın çok güzel falan(ben yan hesapta galeriyi boşaltıyodum baya videolar falan kız yaz tatilinden beri hiç birini beğenmemişti stalk yaptığını anladım emin değilim hala) sonra iyi sen nasılsın falan kız sonra uçtu gitti, okul açıldı ikimizde sayısaldayız kız hemen önümde oturuyo sırada otururken ben döndü günaydın dedi günaydın dedim bende, hoca derse falan geldi kız arada arkasına dönüyo falan filan hoca geldi baya büyümüşsün sen dedi (1.68im KEBEKWB) Hocam dedim 1.65tim 170 oldum dedim yuvarlamaca yok öyle değil dedi yüzün oturmuş büyümüşsün dedi bende öyle diyosanız öyledir hocam dedim kız güldü tipimemi güldiyi olarakmı kötü olarakmı anlamadım neyse bi kaç şey falan oldu isteyene insta veririm konuşuruz çok detay girdim yanii bu kızdan olurmu ne olur manyak arada kaldım beyler.