Selam arkadaşlar 6 yıl önce sosyal medyadan ve telefon ile sürekli konuştuğum bir kız ile instagramda ismini falan yazarken denk geldim neyse işte merhaba nasılsın vs. dedim iyiyim falan yazdı işte ilk başta iyi karşılamadı geçmişteki arkadaşlarımı vs. geride bıraktım dedi önceden kızla çok konuşurduk o beni severdi ben de onu neyse bir kaç gün sonra dayanamayıp yazdım ne oldu ben kötü hissediyorum benimle konuşmak istemediğin için falan yazdım sonra sesli aradı konuştuk sanki uzun süre tanışmış birisi gibiydi konuşmamız sonra yarın tekrar kötü hale geldi soğuk davranmaya başladı böyle bir kaç kez daha oldu ve sonunda kız benimle konuşmak istemediğini ama beni umursadığını falan söyledi tamam öyle istiyosan öyle olsun dedim tabi dememden 1 hafta sonra yazdım 1 ay boyunca her hafta yazdım nerede ise dayanamayıp çünkü bir nedeni yoktu sadece geçmiş ile kafayı yemek istemediğini söylüyordu ve beni sevdiğini düşünüyodum ve sonrada engelledi başka hesaptan yazdım neden böyle yapıyorsun kötü bişey yapmadım sana falan cevap yazmayınca kendimi kaybedip biraz agresif mesajlar yazdım ve o hesabıda engelledi kızı çok seviyorum ama bu durumumdan hiç hoşnut değilim şu anda daha önce başka kızlar ile de sevgili oldum arkadaş oldum ama böyle bi takıntı yaşamadım sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor arkadaşlarım zamanını başka şeyler yaparak geçir dedi şuanda fitness yapıyorum işe gidiyorum günde 8 saat ama gine de bi şekilde kızı düşünüyorum ve bu bana zarar veriyor kızada veriyor duygusal olarak tabi ama artık umursamadığını düşünüyorum.