pcie yuvan 4 mü 3 mü büyük ihtimalle pcie 3 yuvasına taktınKingston nv3 1tb 6000/4000 ssd aldım ancak test sonuçlarında 3000/3000 gibi değerler çıkıyor incehesap tan aldım ssdyi sizce neden böyle olur nasıl düzeltebilirim
ASUS A520M PLUSanakartınız nedir?
arkadaşın dediği gibi büyük ihtimal.pcie yuvan 4 mü 3 mü büyük ihtimalle pcie 3 yuvasına taktın
ASUS A520M PLUS anakartta PCIe Gen.3x4 (4GB/s) bu ne oluyor tam olarak m2 bu yüzden mi gerçek hızını vermiyoranakartların m2 slotlarınında desteklemesi gerekli diye hatırlıyorumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşın dediği gibi büyük ihtimal.
Hocam 2 tane m2 yuvası var birinin pcie 4 olması lazımASUS A520M PLUS anakartta PCIe Gen.3x4 (4GB/s) bu ne oluyor tam olarak m2 bu yüzden mi gerçek hızını vermiyor
hocam tek yuva var nette de yazıyorHocam 2 tane m2 yuvası var birinin pcie 4 olması lazım
Anakartı bilmiyorum hocam pardon genelde 2 veya daha fazla oluyohocam tek yuva var nette de yazıyor
tek yuvada üst üste mi oluyor bu yoksa ayrı ayrı mıAnakartı bilmiyorum hocam pardon genelde 2 veya daha fazla oluyo
Bir tane m2 yuvası var galiba hocam ben yanlış anakarta bakmışım internetten baktımda a620 ye bakmışımtek yuvada üst üste mi oluyor bu yoksa ayrı ayrı mı
yuvadan dolayı o zaman ben olması gerekenden düşük alıyorum değil mi nette de şöyle yazıyor PCIe Gen.3x4 (4GB/s)Bir tane m2 yuvası var galiba hocam ben yanlış anakarta bakmışım internetten baktımda