Hocam şansınız varsa 125lik scooter alın derim Ehliyet uymuyor vs dersenizde A2 ye de bütçe ayırın derim hem sonrasında 200-250 lik motor sürmeniz gerekir vs iyi olur şahsen 50 liği önermiyorum akan trafikte çok yavaş kalıyor. ki bi kaza anında (kaza olmasın inşallah) ancak kaza durumlarında sigorta 50 lik scooterların masraflarını vs pek karşılamak istemiyor. (Benim karşılaştığım bu şekilde)Merhaba,50CC Scooter almak istiyoruz.Hepsi aynı biliyorum ama öneri almak istiyorum yine de Scooter tipte 40-50₺ arası bi öneride bulunur musunuz?
knk mondial marka motosikletim vardı 50cc lik 15yılldır kullandık sonra sattık hiçbirşeyde olmamıştıHer ikisini de biliyorum içinden kullandığınız var mı ya da bluebird?
Eşim de ara ara biner muhtemelen o yüzden çift ehliyet yükseltmek demek oluyor şu an için o yüzden 50’lik modellere yöneliyorum bi de bütçeyi çok aşmak istemiyorum yoksa 50/125 modellere yönelecektim onlar da 75-85₺ arasıHocam şansınız varsa 125lik scooter alın derim Ehliyet uymuyor vs dersenizde A2 ye de bütçe ayırın derim hem sonrasında 200-250 lik motor sürmeniz gerekir vs iyi olur şahsen 50 liği önermiyorum akan trafikte çok yavaş kalıyor. ki bi kaza anında (kaza olmasın inşallah) ancak kaza durumlarında sigorta 50 lik scooterların masraflarını vs pek karşılamak istemiyor. (Benim karşılaştığım bu şekilde)
Ama illa 50 lik alacağım derseniz wing50 ile cappucino iyidir
Olmazsa Wing 50 ile başlayıp sonraki dönemlerde değişilebilirknk mondial marka motosikletim vardı 50cc lik 15yılldır kullandık sonra sattık hiçbirşeyde olmamıştı
şuanda AR 50 Cappuccino var mavi turuncu versiyonu sergi için kullanıyoruz cok şahane motosiklet uzun ömürlü istiyosan mondialdan şaşma derim eğer 1-2 yıl binip satarım diyosan Cappuccino tercihimdir
Mesela beni kesmiyor bütçe oluşturabilirsem eski kasa MT/R 25 almak istiyorum tekrar ehliyeti yükselteceğim.Tavsiyem ruhsatta 50 lik normalde 125 lik olanlardan almandır yetmemeye başlayacaktır bir yerden sonra