Neler Yeni

50 CC SCOOTER TAVSİYESİNDE BULUNUR MUSUNUZ

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
Merhaba,50CC Scooter almak istiyoruz.Hepsi aynı biliyorum ama öneri almak istiyorum yine de Scooter tipte 40-50₺ arası bi öneride bulunur musunuz?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,737
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba,50CC Scooter almak istiyoruz.Hepsi aynı biliyorum ama öneri almak istiyorum yine de Scooter tipte 40-50₺ arası bi öneride bulunur musunuz?
Hocam şansınız varsa 125lik scooter alın derim Ehliyet uymuyor vs dersenizde A2 ye de bütçe ayırın derim hem sonrasında 200-250 lik motor sürmeniz gerekir vs iyi olur şahsen 50 liği önermiyorum akan trafikte çok yavaş kalıyor. ki bi kaza anında (kaza olmasın inşallah) ancak kaza durumlarında sigorta 50 lik scooterların masraflarını vs pek karşılamak istemiyor. (Benim karşılaştığım bu şekilde)
Ama illa 50 lik alacağım derseniz wing50 ile cappucino iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet Can Ekici
Her ikisini de biliyorum içinden kullandığınız var mı ya da bluebird?
knk mondial marka motosikletim vardı 50cc lik 15yılldır kullandık sonra sattık hiçbirşeyde olmamıştı
şuanda AR 50 Cappuccino var mavi turuncu versiyonu sergi için kullanıyoruz cok şahane motosiklet uzun ömürlü istiyosan mondialdan şaşma derim eğer 1-2 yıl binip satarım diyosan Cappuccino tercihimdir

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şansınız varsa 125lik scooter alın derim Ehliyet uymuyor vs dersenizde A2 ye de bütçe ayırın derim hem sonrasında 200-250 lik motor sürmeniz gerekir vs iyi olur şahsen 50 liği önermiyorum akan trafikte çok yavaş kalıyor. ki bi kaza anında (kaza olmasın inşallah) ancak kaza durumlarında sigorta 50 lik scooterların masraflarını vs pek karşılamak istemiyor. (Benim karşılaştığım bu şekilde)
Ama illa 50 lik alacağım derseniz wing50 ile cappucino iyidir
Eşim de ara ara biner muhtemelen o yüzden çift ehliyet yükseltmek demek oluyor şu an için o yüzden 50’lik modellere yöneliyorum bi de bütçeyi çok aşmak istemiyorum yoksa 50/125 modellere yönelecektim onlar da 75-85₺ arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk mondial marka motosikletim vardı 50cc lik 15yılldır kullandık sonra sattık hiçbirşeyde olmamıştı
şuanda AR 50 Cappuccino var mavi turuncu versiyonu sergi için kullanıyoruz cok şahane motosiklet uzun ömürlü istiyosan mondialdan şaşma derim eğer 1-2 yıl binip satarım diyosan Cappuccino tercihimdir
Olmazsa Wing 50 ile başlayıp sonraki dönemlerde değişilebilir

Gurkanpiro

80+ Platinum
Tavsiyem ruhsatta 50 lik normalde 125 lik olanlardan almandır yetmemeye başlayacaktır bir yerden sonra

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,737
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tavsiyem ruhsatta 50 lik normalde 125 lik olanlardan almandır yetmemeye başlayacaktır bir yerden sonra
Mesela beni kesmiyor bütçe oluşturabilirsem eski kasa MT/R 25 almak istiyorum tekrar ehliyeti yükselteceğim.

Top Bottom