MERHABA Arkadaşlar, öncelikle Windows 11 HP Victus bir laptopum var. Valorant yükledim, oyuna girince direkt olarak atıyor ve bu hatayı veriyor. Windows güncelleştirmelerini yaptım hala düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı
Biosa gir. Secure boot enable yap...Alıntıyı görüntüle
MERHABA Arkadaşlar, öncelikle Windows 11 HP Victus bir laptopum var. Valorant yükledim, oyuna girince direkt olarak atıyor ve bu hatayı veriyor. Windows güncelleştirmelerini yaptım hala düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı
Disabled yazıyor. Hiçbir şekilde değiştiremiyorumBiosa gir. Secure boot enable yap...
Yok Nvidia var sadecegameloop yüklü mü bilgisayarda ?
Biostan boot kısmına gel ve secure boot u uefi yap ayrıyetten tpm 2.0 etkinleştir.Alıntıyı görüntüle
Biostan boot kısmına gel ve secure boot u uefi yap ayrıyetten tpm 2.0 etkinleştir.
usb boot kapat o seçenek açılırAlıntıyı görüntüledokunulmutor secure boota
Yaptım hala aynıusb boot kapat o seçenek açılır
Bilemedim ki hocam baya değişik bir bios aynı soruunu yaşayanlar var forumlarda bir bak istersenYaptım hala aynı Alıntıyı görüntüle
Yaptım hala aynı Alıntıyı görüntüle
Sağolun o senecek geldi. Unebla yaptım secure boota şuan valorantta deniyorumClear HP Factory Default Keys'e tıklayıp enter la. Başka bir forumda surunu böyle çözmüşler.