Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,549
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bendede MC modeli 471 TL oldu ben almadım mantıklı mı onu almak emin olamadım
şarj standı yok, Pro modelinin bataryası 800 MC modelinin 400 ve bir sensör farkı var ancak 8K desteklemediğinden 1K hz'de kullanılacağınadn çokta şarj farkı yansıtmaz Pro modelini 2-4-8K hz de kullanmakla aynı olur muhtemelen.

İlk 15 sayfa içinde birkaç link mevcut arkadaşların attığı oralardan girip Pro modelini alabilirsiniz 300TL daha verip çok daha mantıklı,
MC modelinin kutusunu açmadan satmayı düşünüyorum eğer satılmazsa da yedek olarak durur 400TL'ye böyle kablosuz mouse yok zaten

Eğer 700 küsüre çıkamam o kadar bütçem yok diyorsanız alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sensoru kotu ustune koyup pro al
470TL'ye valorant veya csde düşük sens oynarken sağa sola hızlı döndürmelerde takılmasın yeter mucize aramıyordur bence arkadaşta 😁
Tabi 300TL verip Pro modelini almak her halükarda çok daha mantıklı.
Ama gene de o kadar bütçe çıkmıyorsa MC modeli de alınabilir bir model gibi duruyor.

Muddi

80+ Bronze
Su link hangisi ya orijinal Satıcı va olan hala pro çıkıyor mu bende çıkmıyor pro baska modeller çıkıyor

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kenan Fetheden
Benim mouse daha çinde 1 ay geçerse kuruşuna kadar iade alabiliyor muyuz vergi vs dahil

Gurkanpiro

80+ Platinum
şarj standı yok, Pro modelinin bataryası 800 MC modelinin 400 ve bir sensör farkı var ancak 8K desteklemediğinden 1K hz'de kullanılacağınadn çokta şarj farkı yansıtmaz Pro modelini 2-4-8K hz de kullanmakla aynı olur muhtemelen.

İlk 15 sayfa içinde birkaç link mevcut arkadaşların attığı oralardan girip Pro modelini alabilirsiniz 300TL daha verip çok daha mantıklı,
MC modelinin kutusunu açmadan satmayı düşünüyorum eğer satılmazsa da yedek olarak durur 400TL'ye böyle kablosuz mouse yok zaten

470TL'ye valorant veya csde düşük sens oynarken sağa sola hızlı döndürmelerde takılmasın yeter mucize aramıyordur bence arkadaşta 😁
Ama gene de o kadar bütçe çıkmıyorsa MC modeli de alınabilir bir model gibi duruyor.
sensoru fıyatına gore fena degıl ama pro modelının sensoru daha ıyı

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
AhmetYSF

Ben aldım zaten 1 tane pro modeli farklı telefonda yaptım MC modeli indirimli oldu. bu pro modelinin sensörü 3395 ama ben aldıktan sonra farkettim benim aldığımda 3396 sensör yazıyor ona takıldım bir fark varmı aralarında

Ekran görüntüsü 2025-02-06 184831.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hasan Akçay

batarya 159 proda da 400 mah

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Arkadaşlar bana bozuk mouse geldi galiba böyle bir sorun var çözemedim bağlantı kopup duruyor.

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Bay Koçak
Bir önceki siparişin tutarı düşük olduğu için yeterli jetonun yok. Benim başlangıç noktam 1049+vergi ile ajazz 159pro siparişiydi. Bir kere 1679 TL den aldım ve sonrasında sürekli kredi iadeleriyle toplam 13 mouse almışım. Şu instagram kampanyasından da 5 tane almışım. Bugün olan indirimler ile fiyat düzeltmesinden 1200 lira geri kredi aldım. 18 mouse için 14271,92 TL harcamışım ve gelecek olan 1432 tl kredi var. Onunla da bir tane daha alırım 19 olur mouse sayısı. Ortalama maliyet 750 tl civarı olur. Bu arada çok sipariş olunca güncelleme gecikmeleri filan oluyor. 3 gün boyunca güncelleme olmaz ise müşteri hizmetlerine "paketim nerede, güncelleme olmuyor" filan yazarsanız bazen özür dileyip %20 indirim kuponu veriyor.

Alıntıyı görüntüle
Helal olsun hocam forumlardaki ölücü ruhunu canlı tutuyorsunuz.Tebrikler yani temuyu kullanmayı çözmüşsünüz ben bi türlü çözemedim durmadan üstüme kredi indirim kupon çark mektup fln fırlatıp duruyor ama hiç bir şey alasım gelmiyor alışveriş bu kadar zahmetli olmamalı vay 670 1050 arasına getir 3 ürün akupon yap ekle çıkar alışverişmi yapıyorum zeka oyunumu oynuyorum uğraşamam temu aşırı karışık geliyor.

Onun yerine çalışan bir yöntem buldummu tek yöntemi sonuna kadar kullanma taraftarıyım zaten size tanesi 750 küsüre gelmiş tek hesaptan amışınız ben bu kadar ürün almak istesem ürün adedi kadar hesap alır otomatik bir şekilde adresi sabit tutarak tc kredi kartı hesap ip cihaz değişe değişe alım yapardım temunun verdiği krediyi kupon vs uğraşamam uygulama karışık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan Ekici
Bu aşamada ilerlemedi bundan sonra aldığım etiket daha hızlı ilerliyor bundan sonraki aşama nedir
1000030829.jpg

Top Bottom