Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren
Yani ölücü tabirini pek kabul etmemekle birlikte bazı zatı muhteremlerin anlamadığı bir konu var. Benim motivasyonum bir ürünü değerinin altında almak. Sigara içmek, kumar oynamak gibi bir durum bu. Bir kaç kez söyledim. Bağımlılık sanırım bu. Bu şekilde alışveriş yapmayı seviyorum. Son bir kaç aydır bu bağımlılığımı temu ile idare ediyorum. Temudan hayatımda sadece aula,apex ve aj159 aldım. Aldığım bu klavye mouseları bir kere bile kutusunu açıp kullanmadım. Hepsini bir şekilde elimden çıkardım. Temu promosyonlarına gelirsek bahsettiğin üzere özel bir çaba sarfetmedim. Özellikle kredi iadesi için. O tamamen kendi kendine hala devam eden bir süreç. Bir mouse alıyorum 1-2 gün içinde tekrar kredi teklif ediyor. Tek yaptığım önüme gelen kredi promosyonuna katıl butonuna basıp sepete bir tane aj159 atıp almak. Tercihimin aj159 olmasının sebebi de kredi promosyonunun çalışması için 1000 TL üstü alışveriş yapma gerekliliği. Elime ulaşan mouselardan bugün itibariyle sanırım son bir hafta içinde 3 tanesi satıldı, 2 tanesi bedelsiz verildi. Diğerlerinin tam takibini yapmış değilim. Sanırım bir tanesi ptt tarafından teslim edilemeyip geri döndü dün. Babamın tc si üzerine almıştım. Personel babamın adını bilmediği için kargocuya öyle birisi bueada yok diyip geri göndermiş kargoyu :) . Yarın gidip alacağım, çine geri döndürmeyeceğim.
Hocam o zaman bir ürünü indirimden satın aldıktan sonra fiyatı yine düşerse kalp krizi geçiriyorsunuzdur siz:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

481 jetondan %4+50 ile tek siparişle başlayamazsın o döngüye. Bende 1150 jeton ile başlatıyor. +10 jeton ve %4. 1200 jeton toplamamı istiyor. 1000 TL üstü ürün alınca şart gerçekleşmiş oluyor. Bugün 2 tane aldım. Birisini dün gelen fiyat eşitlemesi ile. Birisini de 1000 tl kredi iadesi..
Dostum 1000 liralık kredi iadesi hakkında mı diyorsun bende 1525'le başlatıyor 10+%4 diyor 75 için 1600 liralık harcama yapmam lazım nasıl oluyor herkese farklı mı bu kampanya?Ekran görüntüsü atabilir misin mümkünse?

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Swishhy
104.99 tl olan instagram postunu atabilirmisiniz

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Kürşat
104,99'luk facebook linki, işe yarar mı bilmiyorum. Ben giriş yapınca fiyat değişiyor.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
aj199 dan buna gecilir mi 4k hz

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
Hocam stok gözüküyo mu hala sende
Evet gözüküyor.

Şu 104 TL olan reklamın linkini biriniz atar mısınız dm den

Şu 104 TL olan reklamın linkini biriniz atar mısınız dm den

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Furkan Ekici

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk Tay
Ben link alamıyordum bu satıcıda stok var diğer reklam çalışmıyor stok olmadığı için
Bende de stok yok görünüyodu. Gittim aj099 aldım sonra bu satıcıda stok çıkınca iptal edip yeni hesapla aldım hemen.
1000007591.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Furkan Ekici
Bende de stok yok görünüyodu. Gittim aj099 aldım sonra bu satıcıda stok çıkınca iptal edip yeni hesapla aldım hemen.Alıntıyı görüntüle
Stok mevcut yukarıdaki reklamda stok olan satıcıya yönlendiriyor diğer 103 olan reklamda stok olmayan satıcıya bu orjinal satıcısı ve stok var şuanda
1000030849.jpg

Satıcı Ajazz

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Emre
Uygulamada aç deyince neden açmıyor acaba

Ödeme daha fazla işlenemiyor lütfen başka bir kart veya ödeme yöntemi deneyin uyarısı alıyorum fakat 3 kartta + sanal kartta denedim çözümünü bilen var mı?

Son düzenleme:
Top Bottom